Author Topic: How do I use the Met and District electric locomotives?  (Read 1138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rollmaterial

How do I use the Met and District electric locomotives?
« on: December 13, 2015, 11:24:07 PM »
They can only be built in pairs by "putting them in front", and nothing can be put in front of them. Is this intended?

Offline The Hood

Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #1 on: December 14, 2015, 10:42:40 AM »
I'm not sure what you mean? As far as I can tell they work just like any other locomotive. No need for pairs but they do tend to go at the front of a convoy.

Offline Rollmaterial

Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #2 on: December 14, 2015, 11:25:09 AM »
I forgot to mention: they expect a vehicle in front of them too. Also, if this doesn't apply to Standard, this topic can be moved to the Experimental board.

Offline The Hood

Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #3 on: December 14, 2015, 12:52:41 PM »
This certainly doesn't appear to affect standard as I still can't replicate what you are describing.

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15419
  • Total likes: 376
  • Helpful: 171
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #4 on: December 18, 2015, 12:27:57 PM »
This appears to have been a bug in Experimental, which I have now found and fixed on the half-heights branch. Thank you for the report.
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.

Offline Rollmaterial

Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #5 on: December 18, 2015, 01:13:07 PM »
It affects all subsurface electric locos, not only the District one.

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15419
  • Total likes: 376
  • Helpful: 171
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #6 on: December 18, 2015, 01:20:22 PM »
Thank you for that. I have fixed this now for the two Metropolitan Railway locomotives, too. Were those three the only ones affected?
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.

Offline Rollmaterial

Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #7 on: December 18, 2015, 02:12:18 PM »
Were those three the only ones affected?

As far as I recall, yes.

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15419
  • Total likes: 376
  • Helpful: 171
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: How do I use the Met and District electric locomotives?
« Reply #8 on: December 18, 2015, 11:27:09 PM »
Splendid. Those should all be fixed, in that case.
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.