Author Topic: Brewery not consuming woodchips  (Read 254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Onion Bargee

Brewery not consuming woodchips
« on: March 09, 2017, 03:07:48 PM »
St-exp compiled from source 6th March, pak Britain-Ex likewise.
OS: Debian

I have a brewery producing 40 units of beer per month, but not consuming any woodchips in the process.  The brewery did not start production until all reagents were delivered, but no woodchip has been used.

The brewery claims to use grain (83%) and woodchip (17%), so I would expect it to need about 35 units of grain and 7 units of woodchip per month, but it is actually consuming 10 units of grain and no woodchips according to its information window.

the attatched save contains only the one industry chain to demonstrate.

savefile

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15149
  • Total likes: 354
  • Helpful: 155
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Brewery not consuming woodchips
« Reply #1 on: March 18, 2017, 02:11:14 PM »
Thank you for the report. I think that I have managed to fix this (it was an issue with loss of precision of small numbers) by incorporating some code from Standard. Do you think that you would be able to confirm that this is fixed when to-morrow's nightly comes out (or sooner if you are able to compile yourself)?
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.

Offline Onion Bargee

Re: Brewery not consuming woodchips
« Reply #2 on: March 19, 2017, 09:07:45 PM »
I have retested this and it now seems to be working properly.

Thanks,

Tom.