The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Other paksets => Pak96.HandDrawn => Topic started by: martin on November 07, 2010, 08:55:08 PM

Title: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: martin on November 07, 2010, 08:55:08 PM
I've released pakHD v0.4 to the public. It is compatible with ST v1.00 and newer. I've tested it up to ST v1.02.2.2. No new add-ons yet, but the v0.2 add-ons should work...

I have to say thanks to Frank for making the 'old' 0.2 pakHD version work with ST 1.02.2.2.

pakHD website : http://hd.simutrans.com (http://hd.simutrans.com)
direct download: http://hd.simutrans.com/release/PakHD_v04B_100-0.zip (http://hd.simutrans.com/release/PakHD_v04B_100-0.zip)

The zip-file is ~2.9 MB

Martin

-=- EDIT -=-
The included menuconf.tab contains a bug (see http://forum.simutrans.com/index.php?topic=6218.0 (http://forum.simutrans.com/index.php?topic=6218.0)). Please replace it with the attached new version.
Title: Re: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: An_dz on November 07, 2010, 09:33:15 PM
Great job, but you should remove all those special colors on your objects, some building look weird at night.
And really cool you used my logo. :D
Title: Re: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: VS on November 07, 2010, 10:48:23 PM
Wow, that's some comeback :)
Title: Re: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: IgorEliezer on November 08, 2010, 01:02:37 AM
Welcome back sir. :)
Title: Re: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: jonasbb on November 08, 2010, 05:46:15 PM
Nice pakset. I have found a bug.
There is a picture of the bug.
Only the images of normal houses have this bug, not the other (city building).
Title: Re: pakHD 0.4 released (official pakHD release)
Post by: martin on November 12, 2010, 09:47:39 PM
Quote from: An_dz
Great job, but you should remove all those special colors on your objects, some building look weird at night.
I know. There are a lot of images I inherited with that problem. It's a lot of work to tidy them all up and it does not have top priority. But in new releases there will be more and more buildings going though shades...

Quote from: An_dz
And really cool you used my logo. :D
I've indeed adopted it   8)

Quote from: jonasbb
I have found a bug. There is a picture of the bug.
Only the images of normal houses have this bug, not the other (city building).
I'm not sure what you exactly mean. If you're referring to the orange parts it's probably due to a not perfectly drawn image. I will look into that.

Martin