Author Topic: I keep getting this errors, what is wrong?  (Read 324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline accord2

I keep getting this errors, what is wrong?
« on: July 27, 2017, 02:23:47 PM »
I don't know why. When I load some save files this happens. If a load a older one it works just fine. Can someone help me explaining what does it mean?  ::'(
https://www.dropbox.com/s/mvnu20vv1o98e2t/Elsingstoke%2045.6.1.sve?dl=0
Thank you.  :)

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15688
  • Total likes: 395
  • Helpful: 174
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: I keep getting this errors, what is wrong?
« Reply #1 on: July 27, 2017, 09:25:17 PM »
Thank you for the report. I think that I have fixed this now; would you be able to re-test with the latest nightly build? I should be most grateful.
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.

Offline accord2

Re: I keep getting this errors, what is wrong?
« Reply #2 on: July 27, 2017, 10:46:20 PM »
The one available tomorrow morning? Thank you :) Your work is amazing in this game!

Offline jamespetts

  • Simitrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 15688
  • Total likes: 395
  • Helpful: 174
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: I keep getting this errors, what is wrong?
« Reply #3 on: July 28, 2017, 12:06:25 AM »
The one available tomorrow morning? Thank you :) Your work is amazing in this game!

Yes, indeed - that should contain the fix. Sorry that you had trouble.
Download Simutrans-Extended.

Want to help with development? See here for things to do for coding, and here for information on how to make graphics/objects.

Follow Simutrans-Extended on Facebook.

Offline accord2

Re: I keep getting this errors, what is wrong?
« Reply #4 on: July 28, 2017, 11:57:16 AM »
It is fixed, now works just fine. Thank you so much!  ;D