Author Topic: Fixed Size for the Map Window  (Read 1927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NNW

Fixed Size for the Map Window
« on: February 11, 2015, 08:11:41 AM »
After each game start you have to adjust the map window size by hand.
Is it possible to assign a fixed size to this window?

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • Total likes: 7
  • Helpful: 91
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #1 on: February 11, 2015, 01:20:03 PM »
Rather than fixed i would say saved, but yeah, this is an extension request.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Ters

  • Coder/patcher
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4733
  • Total likes: 180
  • Helpful: 108
  • Languages: EN, NO
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #2 on: February 11, 2015, 04:39:21 PM »
Is it just me, or has the default height of the minimap window been drastically reduced in the last year or so? (I have not been playing much the last six months.)

Offline DrSuperGood

Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #3 on: February 11, 2015, 11:32:23 PM »
The mini-map needs better colour control as well. I was using it to look for missed passenger/mail destinations and the problem is that those dots share the same colour as various other elements on the mini-map making it impossible to tell for sure if you are missing service to an area or not.

Offline NNW

Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #4 on: February 12, 2015, 07:52:56 AM »
Is it just me, or has the default height of the minimap window been drastically reduced in the last year or so? (I have not been playing much the last six months.)
No it is, or our Displays are grown  ;D

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 8764
  • Total likes: 307
  • Helpful: 229
  • Languages: De,EN,JP
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #5 on: February 12, 2015, 09:21:24 PM »
Tzhe minimap opens (or at least should open) with the tileable default size of stations, convois and most other map objects.

Offline Ters

  • Coder/patcher
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4733
  • Total likes: 180
  • Helpful: 108
  • Languages: EN, NO
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #6 on: February 13, 2015, 05:55:03 AM »
Tzhe minimap opens (or at least should open) with the tileable default size of stations, convois and most other map objects.

The width is correct, but the height, for me at least, is probably slightly smaller than the default for any other window with tileable widths. Minimap indeed. Thumbnail size, literally.

Offline Isaac.Eiland-Hall

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • Posts: 3418
  • Total likes: 292
  • Helpful: 90
  • PanamaCityPC.com/support/
    • Facebook Profile
  • Languages: EN
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #7 on: February 13, 2015, 02:07:33 PM »
Thumbnail size, literally.

Either you have huge thumbs or a huge monitor. hehe

Offline Ters

  • Coder/patcher
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4733
  • Total likes: 180
  • Helpful: 108
  • Languages: EN, NO
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #8 on: February 13, 2015, 03:49:49 PM »
Either you have huge thumbs or a huge monitor. hehe

I didn't say it was my thumbnail. (Although it isn't far off.) And a huge monitor would make the map bigger. A high-res monitor on the other hand. (My monitor is no longer large or high-res by current standards.)

Offline Isaac.Eiland-Hall

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • Posts: 3418
  • Total likes: 292
  • Helpful: 90
  • PanamaCityPC.com/support/
    • Facebook Profile
  • Languages: EN
Re: Fixed Size for the Map Window
« Reply #9 on: February 13, 2015, 06:01:10 PM »
Huge resolution is what I meant to say, but either way kidding around. :)

I also have noticed that the map opens short and wide these days, but I always resize it anyway, so no worries for me. :)