The International Simutrans Forum

 

Author Topic: languages - problem  (Read 1587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dndimitr

  • *
  • Posts: 31
  • Languages: GR,EN
languages - problem
« on: July 07, 2013, 10:09:35 PM »
Hi !!!

I have got a problem when i ll try to change language in the game .

I chose Greek language as it is my language and i see that the text boxes are not in greeks .


http://postimg.org/image/530hubih5/

Offline kierongreen

  • Dev Team, Coder/patcher
  • Devotee
  • *
  • Posts: 2269
Re: languages - problem
« Reply #1 on: July 07, 2013, 10:14:25 PM »
Most likely explanation is that the Greek translation is incomplete. If you are able to translate from English or German you could make suggestions for correct translations for text within Simutrans.

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 9460
  • Languages: De,EN,JP
Re: languages - problem
« Reply #2 on: July 07, 2013, 10:28:22 PM »
Only very little of greek is translated. Greek support was only added early this year, and there was only a single translator.

Offline dndimitr

  • *
  • Posts: 31
  • Languages: GR,EN
Re: languages - problem
« Reply #3 on: July 08, 2013, 09:08:44 AM »
What can u say about this ??

http://postimg.org/image/jqjtuyamh/

It is not important but it is incorrect  8)

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 9460
  • Languages: De,EN,JP
Re: languages - problem
« Reply #4 on: July 08, 2013, 09:55:14 AM »
The next time you open this dialogue, it will display correctly. Button update their translation usually when opened only. Windows you have to reboot to change its language or?

Offline dndimitr

  • *
  • Posts: 31
  • Languages: GR,EN
Re: languages - problem
« Reply #5 on: July 08, 2013, 02:14:33 PM »
yes , when i open the window , the translation is updated . However, it is not correct to see a user these strange letters .

Offline dndimitr

  • *
  • Posts: 31
  • Languages: GR,EN
Re: languages - problem
« Reply #6 on: July 10, 2013, 03:00:25 PM »
will you fix it or do you belive that it is not necessary ?

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 9460
  • Languages: De,EN,JP
Re: languages - problem
« Reply #7 on: July 10, 2013, 09:56:29 PM »
No easy way to fix this, since some buttons text are build from substrings. Switching languages is not something people do often anyway.