The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Problems with SourceForge SVN (new) browser?  (Read 2966 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Problems with SourceForge SVN (new) browser?
« on: July 24, 2013, 11:17:53 AM »
(Trying to) browse SourceForge SVN returns this error:
Code: [Select]
No (more) commits
Also my bookmarked link returns a 404 page.

Does anybody know what's the problem?

Offline Zeno

  • ENASSA Designer
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1997
    • Zeno's Simutrans Creations
  • Languages: ES, EN, CAT
Re: Problems with SourceForge SVN (new) browser?
« Reply #1 on: July 24, 2013, 11:26:04 AM »
Same happens to me. Might this be related to the projects update process that took place some weeks ago? That affected all of the sourceforge projects, but don't know if that could have caused this thing.

Offline captain crunch

  • *
  • Posts: 108
Re: Problems with SourceForge SVN (new) browser?
« Reply #2 on: July 24, 2013, 12:39:49 PM »
Works for me. There are some technical hiccups occuring since sourceforge switched projects to use the allura interface. Did you use the new URL to browse the code?

Offline Zeno

  • ENASSA Designer
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1997
    • Zeno's Simutrans Creations
  • Languages: ES, EN, CAT
Re: Problems with SourceForge SVN (new) browser?
« Reply #3 on: July 24, 2013, 01:22:41 PM »
Right, it's working. For some reason it wasn't when I tried a while ago, although I'm not sure about the URL: I simply followed the menus in the sourceforge site (looked for the Simutrans project, then went to code).

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Re: Problems with SourceForge SVN (new) browser?
« Reply #4 on: July 24, 2013, 02:38:34 PM »
I confirm, now it's working again.