The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Regional or Private Operator dropdown  (Read 1165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wlindley us

  • Devotee
  • *
  • Posts: 970
    • Hacking for fun and profit since 1977
  • Languages: EN, DE
Regional or Private Operator dropdown
« on: September 20, 2013, 02:27:17 PM »
What does this dropdown box do, on the Line Management window? It seems I can set it for a given line, although the dropdown list is drawn behind the station list (ick)... does it actually do anything yet, or what is the concept?  This occurs only in Experimental.



Offline Carl

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1594
    • Website
  • Languages: EN
Re: Regional or Private Operator dropdown
« Reply #1 on: September 20, 2013, 03:09:11 PM »
Is that the liveries dropdown? It's usually labelled, I think..

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18695
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Regional or Private Operator dropdown
« Reply #2 on: September 20, 2013, 10:18:51 PM »
That is indeed the livery scheme menu. There are currently very few 'buses with multiple liveries, but hopefully that will change eventually.

Offline wlindley us

  • Devotee
  • *
  • Posts: 970
    • Hacking for fun and profit since 1977
  • Languages: EN, DE
Re: Regional or Private Operator dropdown
« Reply #3 on: September 26, 2013, 10:07:31 AM »
But why is the liveries dropdown in the line-management menu?  Liveries are associated with rolling-stock, not lines.  :confused:

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18695
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Regional or Private Operator dropdown
« Reply #4 on: September 26, 2013, 11:27:49 AM »
That is not so - one can set a livery scheme for an entire line at once in the lines dialogue.