The International Simutrans Forum

 

Author Topic: It might be a pakset problem or it might be something else!  (Read 1784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ekhmuel

  • *
  • Posts: 29
It might be a pakset problem or it might be something else!
« on: December 14, 2013, 06:35:39 PM »
This matter originated in


http://forum.simutrans.com/index.php?topic=12964.0


but I can't tell what it is (pakset or the programe itself.)


To be brief, when using Exp 11.13 combined with Brit128-0.9.0 experimental, some vehicles at some locations will not load.


An example is given on the other post, but here is mine


https://www.nortonzone.com/pickup/90892?key=2vXTiD_xkb1qRPqRxvhg9C4YyzcsBp-we-coCVBa5GWDYJmaZo2E0HJUaFYy-OFV&src=url


At Renby, the goods will load only onto ship 8 and the narrowbarges but not the main (50 unit) barges. This is occurring constantly. It also occurs on experimental 11.12, but never did prior to uploading the experimental pakset itself, that is why i'm wondering if it is a pakset prob.


Paul

Online Jando

  • *
  • Posts: 461
Re: It might be a pakset problem or it might be something else!
« Reply #1 on: December 14, 2013, 10:24:21 PM »
Paul,

the reason for this is that the boat horse and barge are 2-tile vehicles and your docks are only 1 tile long. The brig is a 1-tile vehicle, thus it loads.

At least that's what I think happens here. :)

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18497
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: It might be a pakset problem or it might be something else!
« Reply #2 on: December 14, 2013, 10:41:21 PM »
Jando is correct - this issue was observed in Walpole Cross Keys Docks in the game that you uploaded on your other thread.