The International Simutrans Forum

 

Author Topic: No route  (Read 909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline accord2

  • *
  • Posts: 204
  • Languages: EN, PT
No route
« on: March 31, 2018, 06:43:43 PM »
The train 107 (and others in this line that were deleted for this problem) say there is no route even though everything is operational.

https://www.dropbox.com/s/98dxocze053osim/Low%201850.11.sve?dl=0

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 17667
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: No route
« Reply #1 on: March 31, 2018, 08:11:04 PM »
Have you checked:
(1) axle load limits of all track;
(2) total weight limit of all bridges;
(3) one way signs;
(4) breaks in continuity of track;
(5) breaks in continuity of electrification (if applicable);
(6) whether any track between the origin and destination is mothballed/degraded?

Offline accord2

  • *
  • Posts: 204
  • Languages: EN, PT
Re: No route
« Reply #2 on: March 31, 2018, 08:14:38 PM »
I managed to fix it by selecting the station again on the timetable. Apparently the train was in reverse schedule (going from the end to beginning) I think so it was conflicting with the one way signals. I think is it. Is this suppose to happen?

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 17667
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: No route
« Reply #3 on: March 31, 2018, 08:19:00 PM »
That rather depends on exactly how you have everything set up: there is no single answer to that question at that level of generality.