News:

Simutrans Forum Archive
A complete record of the old Simutrans Forum.

Final save data of Phystam server game

Started by Phystam, June 30, 2021, 05:36:29 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phystam

It's benchmark data with a large-scale map and all cities are connected by the road.
Download: https://www.dropbox.com/s/sqeh2h8lpeqq965/PHNS3-2nd-final.sve?dl=0

map overview:


The largest station on this map: Shisuka station.


the north end city: Oha city.


the south end city: Toyohara city.

Matthew

It is a great idea to provide this as benchmark data for future tests.

For future reference: it requires pak256 version version 2.3.0, right?
(Signature being tested) If you enjoy playing Simutrans, then you might also enjoy watching Japan Railway Journal
Available in English and simplified Chinese
如果您喜欢玩Simutrans的话,那么说不定就想看《日本铁路之旅》(英语也有简体中文字幕)。

Phystam

It is Pak128.Britain-ex data, not pak256.

OStockwood

For some reason I cannot get this save to open. It is not displaying any pakset in the save menu.

Phystam

Welcome to Simutrans forum, OStockwood-san!
For some reason, the pakset name of save data is not shown. it is a known bug.
You can open it with the proper pakset, anyway.

Matthew

Quote from: OStockwood on July 03, 2021, 12:35:53 AM
For some reason I cannot get this save to open. It is not displaying any pakset in the save menu.

Welcome to the forum, OStockwood! This save needs Simutrans-Extended and pak128-Britain.Extended. If you have Simutrans-Standard, then we are happy to help you install Extended.
(Signature being tested) If you enjoy playing Simutrans, then you might also enjoy watching Japan Railway Journal
Available in English and simplified Chinese
如果您喜欢玩Simutrans的话,那么说不定就想看《日本铁路之旅》(英语也有简体中文字幕)。

OStockwood

I am on extended and Pak128 Britain, so that shouldn't be the problem. When I try to open it, the save loads to about 75%, then the game crashes and closes.

Phystam

That is weird --- please re-install the latest version of simutrans-extended and pak128.britain-ex, then remove settings-extended.xml in the directory.

OStockwood

Well that worked. Seems to be loading fine now. Thanks for your assistance.