No,
budiž, ten most je sice docela slušné dílko - ale jak jsem řekl, chybí mu trať. A pokud jde o obrázky připíchnuté k tomuto příspěvku:
základní budovy jsou něco jiného než most (a mimochoem, až se namíchnu, tak udělám ještě zavěšený podobný tomuto:
http://forum.tycoonez.com/viewtopic.php?p=43431#43431, ale upravený pro Simutrans - ostatně, ten za odkazem byl původně nakreslený pro Simutrans - jenže...). Jen doufám, že tyto obrázky neposlouží jako další důkazy
První: první návrh výrobny hliníku, plocha 4*4
Druhý: nějaká komerční budova, vzhledem k velikosti (2*2) spíš jako turistická atrakce než řádná městská budova - možná bych jí mohl použít jako ředitelství nějaké další továrny
Třetí: Pomník šíleného stavitele, vlastně je to detail pilíře toho mostu - jen jsem to přebarvil a umístil na ten podklad
a mimochodem: ten podivný šedivý kvádr, který je součástí továrny na hliník, mám v plánu zbavit ventilátorů na střeše, zpestrobarevnit a při stejné velikosti navrhnut jako moderní nádraží budovu - jako náhradu za budovu ve viktoriánském stylu: ne že by ta budova nebyla hezká, ale poněkud se nehodí, aby byla pro stavbu k dispozici po roce 1950 nebo možná i dříve.