The International Simutrans Forum

 

Author Topic: River editor  (Read 3065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IgorEliezer br

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4083
  • Cake recipes are cool... REALLY!
    • Igor Eliezer Architect and Urban Planner/Arquiteto e Urbanista
  • Languages: PT, EN, AutoLISP, Python
River editor
« on: July 05, 2009, 03:00:49 PM »
A tad obvious once we had mentioned this before.

Sometimes, I need to change a course of a river that is in a city or among factories.

I'd like Public Service were able to edit rivers except their source.

EDIT: Typoz ar awshum. ;D
« Last Edit: July 05, 2009, 03:40:43 PM by IgorTekton »

Offline FlohOswald

  • *
  • Posts: 22
Re: River editor
« Reply #1 on: June 15, 2010, 02:53:09 PM »
I second that plus a possibility to create new rivers within the editor after the map creation. It would make creating own maps and new scenarios with rivers more useful. Is there any reason why rivers are not in the editor so far which is not development related?

Offline The Hood

  • Devotee
  • *
  • Posts: 2889
  • pak128.Britain developer
Re: River editor
« Reply #2 on: June 15, 2010, 03:32:46 PM »
Rivers are in the editor...

Offline FlohOswald

  • *
  • Posts: 22
Re: River editor
« Reply #3 on: June 15, 2010, 03:40:15 PM »
Where are they? Does it depend on the pak?

Offline Combuijs

  • Web Team
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1392
  • Maintainer of maps.simutrans.com
    • Combuijs
  • Languages: EN, NL
Re: River editor
« Reply #4 on: June 15, 2010, 04:50:11 PM »
Whether there is a button to build a river is pak-dependant. Maybe there is shortcut key for it, but I could not find it.

Offline FlohOswald

  • *
  • Posts: 22
Re: River editor
« Reply #5 on: June 15, 2010, 05:16:45 PM »
But there isn't a menu like for trees or city buildings, is there? The different pak-sets have different river grafics and it would be nice to have full control over river-placing, especially when designing a swamp or a river-delta.

Offline AP

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1202
  • Languages: EN
Re: River editor
« Reply #6 on: June 15, 2010, 05:43:39 PM »
There was talk a while back of incorporating rivers into the map-creator, in terms of supplying an image of rivers in the same way as a heightmap, but I don't think anything has yet come of it.