News:

Use the "Forum Search"
It may help you to find anything in the forum ;).

České addons aneb naše lidová tvořivost-diskuze

Started by TommPa9, October 04, 2008, 07:42:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Lubak91

So, let me get this straight. You want to fly on a magic carpet to see the King of the Potato People and plead with him for your freedom, and you're telling me you are completely sane?!

KimiR

Lubak91

So, let me get this straight. You want to fly on a magic carpet to see the King of the Potato People and plead with him for your freedom, and you're telling me you are completely sane?!

KimiR

Quote from: Lubak91 on March 11, 2012, 12:22:20 AM
Nedokončil, namaloval znova od píky...

Aha,ale základ byl můj,v podstatě ten návrh.Jak jsem ti posílal grafiku

Lubak91

Vzal jsem šablonu a na ní udělal mašinu znova, aniž bych použil nějaký návrh...

KimiR

Quote from: Lubak91 on March 11, 2012, 12:27:08 AM
Vzal jsem šablonu a na ní udělal mašinu znova, aniž bych použil nějaký návrh...

Jj,Ale tak,tty ji maluješ nebo děláš z shapes viewru.U 151 je problém toho čela.Jinak mám připravené další 151.

Václav

Quote from: KimiR on March 11, 2012, 12:29:01 AM
U 151 je problém toho čela.Jinak mám připravené další 151.
No já nevím. Ale tyhle lokomotivy (spolu s řadou 150, 350 a spol.) díky tvaru svého čela naopak vypadají mnohem lépe než lokomotivy řady 162 a spol.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

KimiR

Quote from: VaclavMacurek on March 11, 2012, 06:37:39 AM
No já nevím. Ale tyhle lokomotivy (spolu s řadou 150, 350 a spol.) díky tvaru svého čela naopak vypadají mnohem lépe než lokomotivy řady 162 a spol.

To ano,ale když tam chceš dávat fototexturu,tak na to je lepší 162 a spol.

KimiR

Ahoj všem,z DPOV Kimirov vyjíždí na své cesty do simutransu nejnovějšších banánů v čr,Nese označení 151.007-2 a má na kastly 3.verzi najbrtu.tak stahujte a chybi pište.Lakovna DPOV Kimirov :D

Lubak91

Takové překvápko, někdo mě o to žádal už asi dva roky 8)

A zajímalo by mě, proč už dvakrát zmizel obrázek u 151.019?

KimiR

Quote from: Lubak91 on March 13, 2012, 08:09:55 PM
A zajímalo by mě, proč už dvakrát zmizel obrázek u 151.019?

Co zkusit změnit službu na obrazky.Pokud používáš sklad.obrazku.cz tak tam to ted nějak nefunguje.A o jiné úschově nevím.

Lubak91

Používal jsem imageshack. Jenže ho dojebali s registrací, tak jsem zkoušel jiné, ale teď už zmizel i obrázek žéhly...

KimiR

Ahoj všem,z DPOV Kimirov vyjíždí na své cesty do simutransu další z banánů,Nese označení 151.014-8 a má na kastly Poštovní spořitelnu.tak stahujte a chybi pište.Lakovna DPOV Kimirov :D

meme

OT: Kastle bez kastle, jako růže bez růže ( to Y je tam schválně?)

TommPa9

Ne není, proto jsem to označil červeně... Kimir řekl chyby hlásit ;)

KimiR

Quote from: TommPa9 on March 17, 2012, 09:59:18 AM
Ne není, proto jsem to označil červeně... Kimir řekl chyby hlásit ;)

To já myslel k mašině chybi

Lubak91

om(f)g...

ano, co na to říct jiného... No comment? (ne to je dlouhé) TommPa9

TommPa9

Nedávno mi přišel mail od Benpata jesli vydám regiopanthera. Tímto se omlouvám, že jsem na něj neodepsal soukromě ale takhle přes forum. (což se dá pochopit když ho po mě chtějí všichni a žádosti se množí.) věc se má takhle: testovací verzi už honím po okruhu a čekám na doladění detailů v daťácích a může jít mezi lidi. Zatím se testuje v režimu "pání moderátoři si něco pečou" až bude připravený k vydání tak bude venku. Slibuju! Nebojte nezapoměl jsem na to :D

benpat

Tak přeci jenom je už to doba co jsem ho začal dělat a ty jsi mě následně uzemnil svou verzí  ;D Už na něj čekám, jsou už pro něj připravené linky, kde bude na mé CZ mapě jezdit. Podotýkám, že mapa je hotova.

P.S. Bude někdo dělat jednotky ČD 844, tedy PESY?

Lubak91

Dneska jsem si zkusil stáhnout nové nightly a když jsem ho zkoušel, stalo se mi tohle. Nevíte čím to může být?

TommPa9

Pokud dobře vidím došlo k vykolejení za přejezdem. Pokud si to dobře pamatuju tak se uvažovalo o "váhovém" rozdělení přejezdů. Prostě vozidla byla rozdělena podle hmotnosti do kategorií od 1 do 5 a každé kategorii odpovídá přejezd. tahle mrška by měla být v kategorii 2 a přejezd pokud dobře vidím je tvůj takže před reformou tím pádem 1 takže není se čemu divit že ta mrška vykolejila :D

Lubak91

No, je to nově udělaná 810. Teda ještě neozkoušená, tak jsem myslel, že je špatně udělaný podvozek.

Sim

benpat > PESy asi budou docela spekovaty, urcite vic nez KOCky, takze se na ne zatim nechystam :-D

Lubak91 > tohle vznika pri kombinaci paku 128 a addonu z "64 H0 scale" ... misto vyjizdeni z depa se ty hanulkovy vlaky musi rucne posadit na koleje a ne vzdy se zadari - obcas se zadari, ze masina chytne bludne proudy mimo koleje a kousek popojede, zpravidla ale jen k nejblizsimu prejezdu. Tam bud zustane viset, nebo ho preskoci a uleti pritom tak moc do strany, ze tak daleko od koleje uz proud nezabloudi a vlak uvizne.

Jak jsi to resil? Poslal jsi tam zachranny vyprostovaci vlak jako v Peruci?

Lubak91

Já to řešil tak, že jsem vypnul hru, protože mě to nas.... Ale bylo slyšet houkat hasiče...

Sim

Jak to, ze me hasici ve hre nehoukaj? Akorat chaoticky jezdej po meste ... bez majaku, bez sireny ...

TommPa9

Protože to je opět vychytávka z nové nightliny ;) Já dodal grafiku, kluci od programu obstarali zbytek ;)

Václav

Pánové, před nějakým časem někdo chtěl udělat pouliční světla pro silnice a dohadovalo se, jak je (vzhledem k tomu, že bylo nutné je udělat jako way-object) zkombinovat s elektrifikací pro trolejbusy.

V nedávné době však došlo k tomu, že cesty dostaly možnost, aby byly sestaveny i s pomocí předního obrázku. Ale zatím, bohužel, jen vím o tom, že to možné je.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

VTPsim

Neudělal by tu někdo autobusy sor (např:C 10.5,C12,NB 18,CN 8.5.....).
Předem děkuji.
9356 * 9380 * 9277 * 9272 * 9264 * 9411 * 9414 * 9446 * 9469

KimiR

Quote from: VTPsim on April 08, 2012, 06:21:29 PM
Neudělal by tu někdo autobusy sor (např:C 10.5,C12,NB 18,CN 8.5.....).
Předem děkuji.

Autobusy sor už mám dojem dělal TommyPa9.Jen nevím zda tyhle verze

TommPa9

Dělal jsem jen jednu z 12 metrových Sorek malinko se mi podle toho značení pletou ale buď to bylo Sor 12 NB nebo NB 12... ostatní jsou do budoucna v plánu... jde jen o to kdo je udělá :D mě se teď malovat nechce

meme

SOR NB ( Pokud myslíš tu červenou) ...

Nechtěl by někdo udělat SOR 9.5B ? :D

TommPa9

Kdysi dávno jsem UVAŽOVAL o SORce kterou používá Prazdroj při prohlídkách... taková stylová pivní :D ale to by bylo docela těžký!

meme

A kdyby někomu chyběl materiál, napadly by mne například nové MANy ČSAD Plzeň ...

Nové myšleno v ČSAD, ne datem výroby ... ;)

TommPa9

ČSAD mají nové MANy? Jak to že to slyším poprvé tady a ne od svých zdrojů v ČSAD? :D

meme

http://www.k-report.net/discus/messages/2484/147.html

Více v odkazu nahoře.. ( V provozu ČSAD je 55 od 1.4 ...)

Další zdroj na materiál..: http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=9656