News:

Simutrans.com Portal
Our Simutrans site. You can find everything about Simutrans from here.

České addons aneb naše lidová tvořivost-diskuze

Started by TommPa9, October 04, 2008, 07:42:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

VS

Nemá to moc vyskoké patro? Hodilo by se srovnat to s ostatními budovami. Jinak nádhera :)

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

tony.p

ano, patra jsou poměrně vysoká, ale většina historických domů má patro (od podlahy ke stropu) kolem tří metrů, tak myslím, že s obyčejným panelákem nebo rodinným domkem se to srovnávat nemůže a tudíž by měl být rozdíl vidět i ve hře.. :-)
a co se střechy týče, když se jí pokusím udělat míň strmou tak potom zase půlka lidí řekne že je příliš placatá... :D

KimiR

Veselé Vánoce s nadílkou 162.011-1 , tak hezké hraní a hezké svátky.Lukáš

greenling

Opening hours 20:00 - 23:00
(In Night from friday on saturday and saturday on sunday it possibly that i be keep longer in Forum.)
I am The Assistant from Pakfilearcheologist!
Working on a big Problem!

VTPsim

Když přišla řeč na bytovky tak sem se pokusil opravit svoje nepovedené bytovky. Mají i svítící okna a jsou ve více verzích. V záloze jsou opravené rod. domy, ale ještě nejsou hotový. Co na to vy?
9356 * 9380 * 9277 * 9272 * 9264 * 9411 * 9414 * 9446 * 9469

VS

Ta sytá oranžová mě trhá za oči, ale možná je to tak správně ;)

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

VTPsim

To je účelem. U tý modrý sem chtěl původně žlutou a to by bylo ošklivé a ta oranžová tu modrou aspoň přebije :)

Vladki

Tak jeste by to chtelo verzi tesne pred zateplenim ;) Nejakou vyblitou sedobezovou.

VTPsim

Ta se plánuje - Bude bez střechy a s šedým březolitem a betonem před domem

Vladki

Ja myslel ze to sou baraky tak z 50. let - to by byly sice se strechou, ale bez podkrovnich oken. Jinak dobry. Mozna jeste bych ten pruh sede pred domem nahradil zelenou - takovy ty mikrotravniky co obcas byvaji mezi domem a chodnikem. Chodnik je stejne uz soucasti silnice na prilehlem policku, takze by stacil jenom kousicek dlazby (nejlepe chodnikove) ke vchodu.

VTPsim

Ale to by šlo taky - zrušili by se vykýře,atény,satelity a barvy fasád (typičtější na svojí dobu) a možná více obchodů. Stím trávníkem je to dobrý nápad

TommPa9

Quote from: cvejnas on January 09, 2013, 10:12:36 AM
Nazdárek. Pustil jsem se do tvoření svých prvních simutrans budov, ta se tuchci pochlubit s výsledky a zeptat se na Vaše názory.

Až na jednu drobnou chybu to vypadá naprosto úchvatně-máš blbě stínování... dům se točí, slunce ne takže i když to zní šíleně měl bys mít nasvícenou vždy levou stranu a pravou ve stínu.

cvejnas

Tak jsem opravil ty stíny. Odkazy na nové paky:

http://www.simutrans.eu/addons/addons/23building.SvataMarketa.zip
http://www.simutrans.eu/addons/addons/652building.ObytnyDum.zip
http://www.simutrans.eu/addons/addons/667building.KostelHermankovice.zip

Quote from: TommPa9 on January 09, 2013, 10:39:43 AM
Až na jednu drobnou chybu to vypadá naprosto úchvatně-máš blbě stínování... dům se točí, slunce ne takže i když to zní šíleně měl bys mít nasvícenou vždy levou stranu a pravou ve stínu.

TommPa9

výborně! díky! můžu to použít do paku? (samozřejmě k těmto budovám budu chtít zdrojáky)

Sim

cvejnas > predpokladam (a doufam), ze ta chyba posunuti praveho spodniho pohledu obytneho domu smerem nahoru (a tim umazani casti praveho horniho pohledu) je jen tady a ne i v grafice pro preklad

TommPa9

... pár nových domečků...

VS

Krása! Možná u SUS (?) bych nějak odlišil tu boudu, takhle docela splývá s panely.

greenling

Tommpa9
Obrázky, které jste nastavili zde vypadají skvěle. :thumbsup:
(In Night from friday on saturday and saturday on sunday it possibly that i be keep longer in Forum.)

cvejnas

Quote from: Sim on January 10, 2013, 02:32:36 PM
cvejnas > predpokladam (a doufam), ze ta chyba posunuti praveho spodniho pohledu obytneho domu smerem nahoru (a tim umazani casti praveho horniho pohledu) je jen tady a ne i v grafice pro preklad

jo, vehře je to ok, jen ten prezentační obrázek se mi už nechtělo předělávat, když jsem si toho všimnul.

cvejnas

Quote from: TommPa9 on January 10, 2013, 02:29:02 PM
výborně! díky! můžu to použít do paku? (samozřejmě k těmto budovám budu chtít zdrojáky)

Určitě to použít můžeš, budu rád. tu je odkaz na zdrojové PNG a DAT vše zabaleno v jednom ZIPu.
http://www.ulozto.cz/x437q78/obrazky-vsechny-zip

greenling

TommPa9

Díky Cvejnasovi máme nové památky a já mu tady veřejně děkuji a těším se na případnou další spolupráci... a aby to nevypadalo že se flákám tak tady je drobná ukázka toho, na čem jsem teď trošku pracoval...

paulo francis da silva

ahoj! máte odkaz mám stáhnout? to není v pořádku! :)

Quote from: TommPa9 on August 13, 2012, 12:59:00 PM
DOWNLOAD

Sada nákladních vozidel Liaz, vstupní roky již vydaných vozidel upraveny aby odpovídaly realitě. proto jsou v balíčku i automobily Liaz Škoda 706 RT a MT.

click on "Stáhnout soubor" and "Stáhnout pomalu" TommPa9

cvejnas

Vytvořil jse novou budovu roubeného hostince (pak128, vejikost 1x1, ze všech stran) a památku hrad Kokořín (pak 128, velikost 2x3, ze všech stran) Paky si můžete stáhnout na adresách:

http://www.simutrans.eu/addons/addons/402building.hospoda.zip
http://www.simutrans.eu/addons/addons/27building.Kokorin.zip

Za jakoukoli kritiku budu vděčný. Na požádání můžu dodat zdrojové soubory.

cvejnas@seznam.cz

greenling

TommPa9

Krčma je naprosto parádní! Funguje jako památka nebo městský dům? (doufám v památku) a Kokořín by dostal tak 85% hodnocení protože mi přijde malej... zasloužil by trochu majestátnější rozměry... jo a taky bych smazal to zelené pozadí- není nutné ho dělat, když pod domečkem bude tak jako tak zelená tráva. Jinak jako minule FENOMENÁLNÍ PRÁCE!

cvejnas

Quote from: TommPa9 on January 27, 2013, 09:19:20 PM
Krčma je naprosto parádní! Funguje jako památka nebo městský dům? (doufám v památku) a Kokořín by dostal tak 85% hodnocení protože mi přijde malej... zasloužil by trochu majestátnější rozměry... jo a taky bych smazal to zelené pozadí- není nutné ho dělat, když pod domečkem bude tak jako tak zelená tráva. Jinak jako minule FENOMENÁLNÍ PRÁCE!

Krčma je kancelářská budova (COM) mohla by to být měsská památka, ale nevám označení, když tam dám kuriozita (CUR) tak se to generuje jen mimo město, což nechci. Můžete někdo poradit.
Kokořín je kuriozita (CUR) můžu ho zvětšit, to není problém, ale když to udělám 3x4 nebude to už zabírat ve hře moc místa?

Sim

Kokorin urcite zvetsit, klidne do 3x4, v tom problem nevidim. Krcmu bych mozna teoreticky trochu zmensoval, ale to je asi dany tim, ze na to koukam vlackovejma rozmerama. Graficky to vypada opravdu luxusne!

TommPa9

Umístění šlo nějak nastavit v datu jen si nepamatuju jak (to jsem teda platnej jak mrtvýmu zimník) pamatuju si že to mělo něco společného s položkou location v tile cutteru ale ten mi nechápu proč nejde spustit :(

Vladki

Quote from: cvejnas on January 28, 2013, 06:02:15 AM
Krčma je kancelářská budova (COM) mohla by to být měsská památka, ale nevám označení, když tam dám kuriozita (CUR) tak se to generuje jen mimo město, což nechci. Můžete někdo poradit.

Potrebujes parametr build_time=N, kde N je velikost mesta ve kterem se muze krcma postavit. Pokud N=0 (default) tak se stavi mimo mesto. A taky venuj pozornost parametru Chance=X (X je v procentech), at se to nestavi uplne v kazdym meste - i kdyz u krcmy to neni takova vada, jako u chodovske tvrze... :)

VTPsim

Po delší době přináším náhled toho co sem nově vytvořil (nebo spíše přetvořil)
-Bytovka z 50.let
-Solaris Urbino 8.9 LE (DPP)
-Opravená SORka BN 12

TommPa9

Poslední dílek do sady Pragy V3S... ještě to a můžu začít pozicovat, datovat, pakovat a testovat...

TommPa9

Pak se nám opět o něco málo rozrostl...

(z těhle kloubových krasavic je nová jen jedna!)

TommPa9

Nějak se tady mlčí... pánové takhle by to nešlo! Takže mírná provokace :D

Tramvaj Křižík-Brožík z roku 1899 s vlekem

VTPsim

Tramvaje jsou pěkný, ale hlavně potřebný. Nabídka Tramvají v CS.paku je dost malá (Hlavně tam chyběla T3 a T6A5)
A ještě bych chtěl dodatečně pochválit Karosy řady Š - jsou velice povedené