The International Simutrans Forum

 

Author Topic: pavement.dat  (Read 1551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kierongreen

  • Dev Team, Coder/patcher
  • Moderator
  • *
  • Posts: 2269
pavement.dat
« on: March 11, 2012, 09:40:47 PM »
Appears to be a bug in pavement.dat, where image 12 is repeated, therefore snow image is not displayed for south facing slopes...
Code: [Select]
Image[12]=pavement.1.1
should be
Code: [Select]
Image[13]=pavement.1.1
I think?

Offline The Hood

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2889
  • pak128.Britain developer
Re: pavement.dat
« Reply #1 on: March 12, 2012, 10:20:23 PM »
Thanks for the report. Haven't had chance to verify or make changes, but I will do when I do get time.

Offline The Hood

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2889
  • pak128.Britain developer
Re: pavement.dat
« Reply #2 on: March 15, 2012, 09:02:02 PM »
Fixed now - though it did occur to me that you have SVN access and I certainly wouldn't object if you wanted to make changes yourself...

Offline kierongreen

  • Dev Team, Coder/patcher
  • Moderator
  • *
  • Posts: 2269
Re: pavement.dat
« Reply #3 on: March 15, 2012, 09:11:07 PM »
I do? It has been a while....

Offline The Hood

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2889
  • pak128.Britain developer
Re: pavement.dat
« Reply #4 on: March 15, 2012, 09:47:23 PM »
OH wait - on closer inspection I'm getting you confused with Timothy - not sure why. I always thought you did but I think that's because you and I both have mod rights in this forum...