Author Topic: Converting pak64 airplanes into pak128 ones  (Read 5765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aeroplanes

Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« on: September 23, 2008, 02:55:20 PM »
i like aeroplanes myself, and on one website, i found so many aeroplanes addon, but those were in pak 64, and i need pak 128, can somebody please help me change the pak into 128, coz i don't know how to do

i will be very thankful, i will give something in return

here is the file (in .lzh form):

http://japanese.simutrans.com/index.php?plugin=attach&refer=%A5%A2%A5%C9%A5%AA%A5%F3%2F%C8%F4%B9%D4%B5%A1&openfile=Jsky2.lzh

Admin note: please, make topic subject relevant. And this topic has been renamed.
- IgorTekton.
« Last Edit: September 23, 2008, 04:22:50 PM by IgorTekton »

Offline Combuijs

  • Web Team
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1387
  • Total likes: 22
  • Helpful: 53
  • Maintainer of maps.simutrans.com
    • Combuijs
  • Languages: EN, NL
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #1 on: September 23, 2008, 03:10:26 PM »
See here: http://forum.simutrans.com/index.php?topic=422.0

There is no possibility to convert pak 64 to pak 128, but Zeno has built some wonderful planes.

And I don't need anything in return  :D, and neither does probably Zeno...
Bob Marley: No woman, no cry

Programmer: No user, no bugs



Offline aeroplanes

Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #2 on: September 23, 2008, 03:12:53 PM »
what about making the pak for me? coz i've tried but not successful, pls???? :)
i am just upsessed with planes

Offline DirrrtyDirk

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1253
  • Total likes: 1
  • Helpful: 11
  • JR 700 Series Shinkansen
  • Languages: EN,DE
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #3 on: September 23, 2008, 03:25:46 PM »
I repeat: there is no way to convert an an object that was created for pak64 to pak128 (technically one maybe could, if one has the source files - but it still wouldn't look like pak128 at all - just like a zoomed in pak64 - in for me that doesn't count.)

But in the linked post, you will find a file with several new airplanes made by zeno (although they are neither complete nor finished yet) for pak128. These (together with what's in pak128 already, plus the ones from the pak128 section of the japnese site) are probably all the planes that exist for pak128 so far. And until someone else decides to draw some more, that's not going to change (except for zeno completing his set).
  
***** PAK128 Dev Team - semi-retired*****

Offline aeroplanes

Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #4 on: September 23, 2008, 03:28:37 PM »
the pak128 planes, i've downloaded them already, and now my airports are filled with only JAL and ANA. i have posted something on the comments in the website of Zeno's, but no reply....

Offline vilvoh

  • One of the good guys
  • Administrator (Inactive)
  • *
  • Posts: 4504
  • Total likes: 2
  • Helpful: 14
  • I'm the constructor, the architect
    • Escala real
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #5 on: September 23, 2008, 03:29:48 PM »
Cof, cof.... ::)....We can help you with graphics and dats but I'm afraid that Zeno's plane pak is the best you can get right now. There aren't a lot of 128pak artists in active, at this moment.

Escala Real...a blog about Simutrans in Spanish...

Offline aeroplanes

Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #6 on: September 23, 2008, 03:31:50 PM »
is Zeno the member in this forum with the green picture of some kind?

Offline DirrrtyDirk

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1253
  • Total likes: 1
  • Helpful: 11
  • JR 700 Series Shinkansen
  • Languages: EN,DE
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #7 on: September 23, 2008, 03:34:28 PM »
He's the guy you talked to in the other thread - and his name his shown right next to (well actually above) his picture  ::)
  
***** PAK128 Dev Team - semi-retired*****

Offline aeroplanes

Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #8 on: September 23, 2008, 03:36:09 PM »
is he who did the paks in Japanese simutrans?

Offline DirrrtyDirk

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1253
  • Total likes: 1
  • Helpful: 11
  • JR 700 Series Shinkansen
  • Languages: EN,DE
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #9 on: September 23, 2008, 03:37:28 PM »
No, he's the guy who made the planes in the other thread.
  
***** PAK128 Dev Team - semi-retired*****

Offline Combuijs

  • Web Team
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1387
  • Total likes: 22
  • Helpful: 53
  • Maintainer of maps.simutrans.com
    • Combuijs
  • Languages: EN, NL
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #10 on: September 23, 2008, 03:37:42 PM »
Quote
There are 10 kinds of people in the world

There are 2 kinds of people in the world, and one kind can't read  ;D
Bob Marley: No woman, no cry

Programmer: No user, no bugs



Offline aeroplanes

Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #11 on: September 23, 2008, 03:39:54 PM »
to DirrrtyDirk: oh, ok

Offline IgorEliezer

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 3957
  • Total likes: 147
  • Helpful: 71
  • Lost In Stupid Parenthesis
    • Igor Eliezer Architect and Urban Planner/Arquiteto e Urbanista
  • Languages: PT, EN, AutoLISP, Python
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #12 on: September 23, 2008, 04:21:27 PM »
Topic renamed from "can somebody help me with something please!!!!" to "Converting pak64 airplanes into pak128 ones".

Please, always, make topic subject relevant. Thus members can find and help you easily.

Offline vilvoh

  • One of the good guys
  • Administrator (Inactive)
  • *
  • Posts: 4504
  • Total likes: 2
  • Helpful: 14
  • I'm the constructor, the architect
    • Escala real
Re: Converting pak64 airplanes into pak128 ones
« Reply #13 on: September 23, 2008, 05:49:38 PM »
We can do one thing. I'm developing a plane pak for 64 pak, and all graphic stuff is done using Blender. Therefore, it's easy to resize it. So , if aeroplanes wants I can send him some grey planes without details and colors, as templates, in 128pak scale. That way you have some stuff to begin with and most of the annoying work is done. You only have to add the color. What do you think? I only have done one plane (Antonov an 225) but the pak will consist of around 30 planes, and none of them is in Zeno's pak.
« Last Edit: October 13, 2008, 10:44:12 AM by vilvoh »

Escala Real...a blog about Simutrans in Spanish...