The International Simutrans Forum

 

Author Topic: ÚZKOKOLEJKA  (Read 2722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Michal

  • Guest
ÚZKOKOLEJKA
« on: October 13, 2013, 09:51:58 AM »
Ahoj měl bych dotaz  :) Potřeboval bych poradit s úzkokolejkou kterou mám v pak128 nainstalovanou, vozy mám pro cestující, poštu i náklad, avšak perony pouze pro cestující a poštu. Když chci vyjet s nákladním vlakem, sestavím ho, ale zůstane mi stát u peronu, protože to ten náklad nenaloží. Co s tím?  :) :) :) Předem děkuji

Offline TommPa9

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2002
  • PAK128-CZ Grafik
  • Languages: CZ, DE, EN
Re: ÚZKOKOLEJKA
« Reply #1 on: October 14, 2013, 08:58:17 PM »
Ahoj, pokud jde o pak 128.cs a nejde ti udělat nákladní nádraží pro úzkokolejku tak k peronům postav budovu skladu nebo tak něco. Pak už by to mělo fungovat.

Jinak se omlouvám za pozdní schválení. Asi jsem si vypnul maily které mě na cokoliv ke schválení upozorňují... (ani nevím že jsem to dělal?)

Offline Leif

  • *
  • Posts: 11
  • Languages: CZ, DE, SK, EN, PL
Re: ÚZKOKOLEJKA
« Reply #2 on: November 28, 2013, 01:23:38 PM »
Lidičky, existuje v nějakém 128 packu tunel pro jednokolejku?? Docela by se hodil! 8)

Offline David

  • *
  • Posts: 27
  • Uživatel
  • Languages: CZ, EN
Re: ÚZKOKOLEJKA
« Reply #3 on: November 28, 2013, 02:45:57 PM »
Možná by mohl být v Pak128 Britain.

Offline Leif

  • *
  • Posts: 11
  • Languages: CZ, DE, SK, EN, PL
Re: ÚZKOKOLEJKA
« Reply #4 on: November 28, 2013, 04:38:11 PM »
Tam není mám verzi Britskýho paku "pak128.Britain.1.13-112-0" :police:

Offline Vladki cz

  • Devotee
  • *
  • Posts: 2330
    • My addons, mostly roadsigns
  • Languages: EN, CS
Re: ÚZKOKOLEJKA
« Reply #5 on: November 28, 2013, 09:41:19 PM »