The International Simutrans Forum

 

Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 45 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

At which station is the train standing/waiting? (write only the number):

Which terminal is free/empty? (write only the number):

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: Isaac.Eiland-Hall
« on: August 27, 2018, 05:32:30 PM »

;-)
Posted by: Leartin
« on: August 27, 2018, 04:45:35 AM »

Thanks for informing us. You deserve a javascript:void(0) for that. ;D
You know, I wanted to click the like button on An_dz message, realized it did not work, and decided against writing this very comment so I wouldn't spam.
Now that I saw yours, I again wanted to click the darned button.
And I can't even receive likes for this post to fuel my ego further!

;_; I miss likes

❤ Isaac.Eiland-Hall liked this post.
Posted by: Isaac.Eiland-Hall
« on: August 27, 2018, 04:08:03 AM »

Moving to the new server and Installatron's default settings mean the forum was updated. Ummmm... surprise? :/
Posted by: IgorEliezer
« on: August 26, 2018, 07:44:07 PM »

It's the Thanks button that is currently broken.

Thanks for informing us. You deserve a javascript:void(0) for that. ;D
Posted by: An_dz
« on: August 26, 2018, 03:50:59 PM »

It's the Thanks button that is currently broken.
Posted by: Roboron
« on: August 26, 2018, 10:51:21 AM »

I really like the new theme...

...but what is that "0" link to
Code: [Select]
javascript:void(0) that is after every message?

EDIT: I've opened the forum in incognito mode and it doesn't show any "0" (also in Firefox). I guess some Chrome extension is causing this problem, and not the forum, but I don't know which.

EDIT 2: So i've disabled and then reloaded the page with every extension and apparently no one is causing this. I'm clueless now.
Posted by: An_dz
« on: June 09, 2018, 09:59:01 PM »

Yes, it has always been like that. I did not get the time to check how to move that as the main menu is auto generated.
Posted by: Ters
« on: June 09, 2018, 06:13:20 PM »

I find it strange that the log out "button" is not near the username. Nor where log in was.
Posted by: An_dz
« on: June 09, 2018, 12:38:21 AM »

@Yona-TYT Is that only on the Thanks page or all of them? On what browser are you seeing that?

Edit:
Found out the problem, fixed :)
Posted by: R1dO
« on: June 08, 2018, 09:28:04 PM »

It's on the right side of the top menu. Close to your username.

Ah .. my bad ... totally missed that part (the downside of using a large monitor).
When reading stuff i usually focus on the left side .. since that is the part with the most interesting information ;)
Posted by: Yona-TYT
« on: June 08, 2018, 05:57:14 PM »

Posted by: An_dz
« on: June 07, 2018, 10:49:33 PM »

It's on the right side of the top menu. Close to your username.
Posted by: R1dO
« on: June 07, 2018, 09:34:22 PM »

Am i missing something or is the button/link gone that allowed me to see all unread forum posts since the last visit.

Right now the closest thing available are the "unread posts" per category links

-- edit --
The one that links to:
Quote
https://forum.simutrans.com/index.php?action=unread
Posted by: An_dz
« on: June 07, 2018, 06:27:20 PM »

As you have probably noticed I changed the header like Igor suggested. Let me know if you find any bugs.
Posted by: An_dz
« on: May 21, 2018, 12:07:54 AM »

I changed the fonts again, I guess now it's solved for good.
Posted by: isidoro
« on: May 21, 2018, 12:06:40 AM »

I get numbers (and number sign) in circles on Firefox now (a computer I rarely used; tried force reload, but nothing changed), as if they represented drawn lottery numbers or buttons on a phone.

That is what I got before An_dz mended it.  It's a problem of fonts, I guess.  For me, it now works.
Posted by: IgorEliezer
« on: May 20, 2018, 11:25:56 PM »

I get numbers (and number sign) in circles on Firefox now (a computer I rarely used; tried force reload, but nothing changed)
Using Chrome, Mozilla and IE: nothing here.

as if they represented drawn lottery numbers or buttons on a phone.
Have you tried to put a coin? Maybe today is your lucky day (or phone call day). :D
Posted by: Ters
« on: May 20, 2018, 09:57:56 PM »

I get numbers (and number sign) in circles on Firefox now (a computer I rarely used; tried force reload, but nothing changed), as if they represented drawn lottery numbers or buttons on a phone.
Posted by: isidoro
« on: May 05, 2018, 12:25:14 AM »

Thanks!  Fixed again.
Posted by: An_dz
« on: May 04, 2018, 01:48:22 AM »

Sorry, my bad, I forgot to add the fix in the non-production css. Today I minified it for other fixes and you got it again.
Posted by: isidoro
« on: May 03, 2018, 11:14:26 PM »

Confirmed!  Thank you.

What I always dreamed of: a selfquote...  Jokes apart, today the font oddities reappeared...  Numbers are again circled.
Posted by: IgorEliezer
« on: May 03, 2018, 08:06:51 PM »

What if we remove the "Languages: {list}" from beneath avatars, is it necessary? I think I can guess your language just by reading your post ;) . Alternatively, I could open your profile page and see them there.

Scratch that. That was a bad idea.
Posted by: An_dz
« on: May 03, 2018, 07:48:27 PM »

One reason that forum posts may seem more distantly spaced might be that signatures are no longer automatic: one explicitly has to check the "show signature" box. This means that, for short posts, there is often a large amount of white space below the post that would formerly have been occupied by a signature.
So if we only could turn off most of the stuff to the left of the post itself, that would get better. (I don't care for anything but username, rank and languages.)
Helpfulness was merged with Thanks and Country flag was moved to username. That's two lines less. Also changed some spacing points.
Posted by: jamespetts
« on: May 01, 2018, 11:35:27 PM »

Now working for me - thank you.
Posted by: isidoro
« on: May 01, 2018, 11:06:46 PM »

Above bugs should be fixed, please confirm.

Confirmed!  Thank you.