The International Simutrans Forum

Development => Patches & Projects => Topic started by: Dwachs on November 25, 2012, 12:54:36 PM

Title: [patch] choose bridges and tunnels to match max speed of intercity roads
Post by: Dwachs on November 25, 2012, 12:54:36 PM
.. when connecting cities during world creation. Imho it looks odd to start games in pak64, and intercity roads only uses wooden bridges. Is this intended?
Title: Re: [patch] choose bridges and tunnels to match max speed of intercity roads
Post by: prissi on November 25, 2012, 09:51:11 PM
Using woodden bridges: Yes this is fully intended, to enable a quick start for the player but then give incentive to expand to faster bridges. From 1940 on also other bridges will be used, if I interpret you code correctly then?

Maybe one should rather explicitely set this parameter; especially with pak128 there might be strange bridges (like the pillars for elevated ways or such) be found.
Title: Re: [patch] choose bridges and tunnels to match max speed of intercity roads
Post by: Fabio on November 25, 2012, 10:30:21 PM
With Pak 128 here each road has an appropriate matching bridge and tunnel. ;)
However explicit entry in simuconf could make the system more flexible if needed.