The International Simutrans Forum

Community => Community Discussion => Web & Wiki => Topic started by: rsdworker on December 24, 2012, 12:54:45 PM

Title: issue with website?
Post by: rsdworker on December 24, 2012, 12:54:45 PM
i tried to go to Blog/main site - its takes long time to load the site - its keeps saying waiting for Simutrans site or Blog - i am using firefox - all other sites work fine and even this forum as well
Title: Re: issue with website?
Post by: Japanese User on December 25, 2012, 11:41:57 AM
I can not access japanese wiki from yesterday.  I am using Google Chrome. And Chrome give error "324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE)"
Sorry for my poor English.
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 25, 2012, 08:03:31 PM
Looks like Hellmade's server is on the fritz or something. My server (forum runs on) is up fine. :-S
Title: Re: issue with website?
Post by: rsdworker on December 25, 2012, 08:33:41 PM
Looks like Hellmade's server is on the fritz or something. My server (forum runs on) is up fine. :-S

yeah its looks like so its needs fixed sooner
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 25, 2012, 10:07:17 PM
It's nothing I can help with, unfortunately; I don't have contact with Hellmade; hopefully someone can.
Title: Re: issue with website?
Post by: rsdworker on December 25, 2012, 10:27:03 PM
It's nothing I can help with, unfortunately; I don't have contact with Hellmade; hopefully someone can.

yeah maybe move BLOG and website back to your server its would help but i don't know if would improve
Title: Re: issue with website?
Post by: greenling on December 25, 2012, 11:49:56 PM
I find it very unfortunate if the japanes.simutrans website no longer exists.
The models that there were some really great.
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 25, 2012, 11:53:17 PM
Servers can have problems without being permanently offline. I suggest patience until we find out what's up. :)
Title: Re: issue with website?
Post by: greenling on December 26, 2012, 12:03:34 AM
Isaac.Eiland-Hall
have you from hellmade his email address?
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 26, 2012, 06:11:22 AM
Last couple of times I never got a response.
Title: Re: issue with website?
Post by: dekema2 on December 26, 2012, 06:17:45 AM
I am experiencing an issue with the main site too.
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 26, 2012, 03:28:32 PM
Everyone will, it's the server.
Title: Re: issue with website?
Post by: greenling on December 26, 2012, 03:35:36 PM
Isaac.Eiland-Hall
It's heavy to build up a new japanes.simutrans.com website?
When hellmade the old japanes.simutrans.com not more get to work.
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 26, 2012, 11:41:05 PM
I don't understand what you're trying to say. I can guess with the second line, but not even a clue on the third.

Either way, there's nothing I can do to help. We need Hellmade to get in touch.
Title: Re: issue with website?
Post by: Japanese User on December 26, 2012, 11:49:03 PM
I can access the Japanese wiki today. Thank you :thumbsup:
Title: Re: issue with website?
Post by: IgorEliezer on December 27, 2012, 01:55:57 AM
Good to hear. :)

We admins are already having a small talk on this issue.
Title: Re: issue with website?
Post by: rsdworker on December 27, 2012, 02:43:46 AM
Good to hear. :)

We admins are already having a small talk on this issue.

good to know so i hope its sorted soon

edit: wow the site and blog already back online :) so that's was fast
Title: Re: issue with website?
Post by: Ters on December 27, 2012, 10:36:30 AM
Did anyone of us actually do anything, or did things just start working again by "itself"?
Title: Re: issue with website?
Post by: Isaac.Eiland-Hall on December 27, 2012, 07:15:43 PM
None of us did anything I'm aware of...