The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Pak128 => Topic started by: jamespetts on April 16, 2013, 12:02:14 PM

Title: Using buttons for Pak128.Britain-Ex
Post by: jamespetts on April 16, 2013, 12:02:14 PM
May I check whether there would be any objection to me using some menu buttons from Pak128 for Pak128.Britain-Ex? I should like to use the network button, the zoom in and zoom out buttons and the grid lines button, which I should like to modify to match the colour of the grid lines in Pak128.Britain. Are these all licensed under the Artistic Licence such that they may be re-used?
Title: Re: Using buttons for Pak128.Britain-Ex
Post by: DirrrtyDirk on April 16, 2013, 04:30:19 PM
IIRC the whole pakset was made open source by that licence - which (in my eyes at least) includes the buttons.
Title: Re: Using buttons for Pak128.Britain-Ex
Post by: jamespetts on April 16, 2013, 04:37:29 PM
Splendid - thank you for confirming.