The International Simutrans Forum

Development => Bug Reports => Topic started by: Yona-TYT on March 09, 2014, 10:20:56 AM

Title: Graphical error on bridge.
Post by: Yona-TYT on March 09, 2014, 10:20:56 AM



I wonder if it is possible to correct this.
(https://www.mediafire.com/convkey/76dc/z25bxv3dajcbv406g.jpg)
Title: Re: Graphical error on bridge.
Post by: Ters on March 09, 2014, 10:58:23 AM
Can you reproduce this with older revisions? I'm stuck at 7072, and have no such problems with bridges. So either it's an error in the bridge pak, or it's a recent regression.
Title: Re: Graphical error on bridge.
Post by: Yona-TYT on March 10, 2014, 08:43:40 AM
It is present even in simutrans 112.3.. :o
Title: Re: Graphical error on bridge.
Post by: Ters on March 10, 2014, 04:37:53 PM
Then it's a bug in the bridge. Contact the pak author. The most similar bridge in pak64 isn't perfect either, but not this bad.