The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Pak128.Britain => Pak128.Britain Bug Reports => Topic started by: Vladki on December 22, 2015, 11:45:46 PM

Title: A few fixes for signals
Post by: Vladki on December 22, 2015, 11:45:46 PM
Hi a have noticed that some signals are in wrong place - longblock mixed with choose signals, I found that the underground longblock signal was coded as choose signal.

Colour light signals did not have retire_year (typo -/=)

Both narrowgauge semaphore choose signals had the same intro/retire dates

Added offset_left=0 for maglev signals.

More fixes to make it compilable with make on linux. (case sensitivity, backslashes, missing signals in Makefile)

Update:

added offset_left for one_way and end_of_choose, added one_way for narrow gauge, fixes in compat.tab
Title: Re: A few fixes for signals
Post by: The Hood on December 31, 2015, 12:41:31 PM
Thanks - now fixed in SVN.
Title: Re: A few fixes for signals
Post by: Drewthegreat87 on December 31, 2015, 07:47:26 PM
I don't know if this was caught or not, but the choose signal semaphores from 1860 to 1918, the Early and Intermediate versions have the same intro/retire date of 1880 to 1918. I made the corrections and make the .pak files, however, these don't include the changes that were mentioned above as I did this last night. Here's the .dat main file for what it's worth with the corrections to the intro/retire dates. I noticed in the GitHub, the same error was present in the .dat file. Essentially, you don't have choose signals for twenty years between 1860 and 1880, but as I said, that's corrected here, just not the other signal issues. I guess I'll have to repak, haha!

Title: Re: A few fixes for signals
Post by: prissi on October 23, 2018, 11:32:58 AM
Fixed in r1988