The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Pak128.Britain => Pak128.Britain Bug Reports => Topic started by: PeteS on May 24, 2016, 08:09:37 AM

Title: The Great Abbey Scenario
Post by: PeteS on May 24, 2016, 08:09:37 AM
Not strictly a 128Britain bug, but this keeps happening to a scenario (Great Abbey) I'm running under 128 Britain.

All ideas greatfully received!

I did attach a screenshot, but your system tells me it's too big, so....

Your script made an error
Error: [the index 'get_name' does not exist]
CALLSTACK

and so on.......
Title: Re: The Great Abbey Scenario
Post by: captain crunch on May 24, 2016, 10:23:13 AM
You can use f.ex. postimage.org (http://postimage.org) to post images here.
Title: Re: The Great Abbey Scenario
Post by: Yona-TYT on May 24, 2016, 03:42:12 PM

Mediafire works very well for me  ;)  https://www.mediafire.com/
(https://www.mediafire.com/convkey/0447/l45cmjqgxtpre6t6g.jpg)