The International Simutrans Forum

Simutrans Extended => Simutrans-Extended bug reports => Simutrans-Extended development => Simutrans-Extended closed bug reports => Topic started by: Vladki on June 02, 2020, 07:02:57 PM

Title: takover and vehicles in depot
Post by: Vladki on June 02, 2020, 07:02:57 PM
I found a bug about takeovers. I had a train assembled in depot. Then I merged companies - the train belonged to the company that ceased to exist. Now that train cannot leave depot - saying no route.
New trains can leave depot just fine, old trains that were on tracks can be sent to depot and dispatched again. I tried to dissasseble and reassemble the train, that did not help. I have bought new engine, and attached old cars to it - it dispatched OK. But old engine with new cars didn't go anywhere. So the problem is only with engines (either powered vehicles or first vehicle in convoy).   Debug save: http://list.extended.simutrans.org/~simutrans/debug-saves/depot-after-merger.sve

Look for Gosish train depot of Great Beltwell Railroad (yellow player) and the Class 91 in it.
Title: Re: takover and vehicles in depot
Post by: jamespetts on June 02, 2020, 08:16:29 PM
Thank you for the report: I believe that I have now fixed this. I should be grateful if you could re-test in the next nightly build.
Title: Re: takover and vehicles in depot
Post by: Vladki on June 03, 2020, 04:39:35 PM
Fixed thanks