The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Pak128 => Topic started by: hellmade on August 05, 2008, 01:17:29 PM

Title: Power lines Power Stations
Post by: hellmade on August 05, 2008, 01:17:29 PM
hi,

could someone tell me what maintinance-level Power Lines and stations are?

I'm not quite sure, but is it possible, that it's impossible to gain profit with power-lines?
Title: Re: Power lines Power Stations
Post by: PkK on August 05, 2008, 01:58:42 PM
Isn't it in the tooltip like for rail, road, etc? AFAIRthe lines don't cost maintenance, but the stations are a bit costly.
Title: Re: Power lines Power Stations
Post by: whoami on August 05, 2008, 06:07:42 PM
This depends on the pak set version and the ST version.

In ST 100.0, there was a change that may matter:
Quote
CHANGE: maintance of player buildings now depends on its level
Title: Re: Power lines Power Stations
Post by: hellmade on August 06, 2008, 12:18:40 AM
it's pak128 and all nightly

so what has this change done that causes a street network to have 5.000 maintinace and the referring electrical network to have 50.000 ?