The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => Pak128 => Topic started by: wernieman on November 04, 2008, 12:02:04 PM

Title: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 12:02:04 PM
Hey,

Sorry, but the Server have at now a problem with her Harddisk. I go to work and then I look, where the problem is and how I can resolve it

(P.S. At now no nightlys ... same problem)
Title: Re: Problems with SVN
Post by: VS on November 04, 2008, 12:43:19 PM
Do you sometimes backup the data?
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 12:51:25 PM
yes ... but I not make a test, if the backup is O.K. ....

So .. I hope I get it work :o(
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 05:26:30 PM
1. It is not so baaaaad, because the HD is working  :D
2. I don't know why the server not boot .... so it is baaaad...  :-\
3. The server boot knoppix, so it is not so bad ....  :)
4. .... but the server will not booting normal ...  ???

I working on the problem ; 8)
Title: Re: Problems with SVN
Post by: IgorEliezer on November 04, 2008, 05:28:00 PM
I working on the problem ; 8)

This is so goooood!  ;D
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 05:29:02 PM
Whait ... not I, the server work on the problem  ;D
Title: Re: Problems with SVN
Post by: IgorEliezer on November 04, 2008, 05:35:43 PM
Oh well... I had thought that you were working on problem in order to fix it. ;D
Title: Re: Problems with SVN
Post by: VS on November 04, 2008, 06:25:20 PM
By the way, yesterday I committed a few MBs in one go, maybe that has something to do with it?

If yes, I'm sooooooooorry ;) - yesterday was a bad day, I broke almost everything I set my hands on.
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 06:40:34 PM
I don't know ....

The boot-sektor of the harddisk have a problem ....

btw, when have you commit the changes??
Title: Re: Problems with SVN
Post by: VS on November 04, 2008, 06:47:58 PM
Last log entry in my cache is from 3 days back, so I do not know exactly. Probably between 9 and 12 in the evening.

Now I tried also autocomplete for commit message - that's a history too ;) There was on smaller commit (~2MB I think) and then the big one, maybe 5MB. And then one little.
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 04, 2008, 06:58:31 PM
I look, when the Server is running.

At the moment he reinstall grub, the the kernel and then ..... i hope ...

Edit:
READY!!!! Can you test it please??
Title: Re: Problems with SVN
Post by: VS on November 05, 2008, 11:30:40 PM
Yes, it works well. Thanks for your help!
Title: Re: Problems with SVN
Post by: wernieman on November 06, 2008, 07:44:13 AM
Thank you for your testing!

P.S. next week I implement a automatikly daily backup ....