The International Simutrans Forum

Language boards => [NL]Nederlands (Dutch) => Topic started by: artemivanov on March 23, 2012, 07:52:02 PM

Title: vraag
Post by: artemivanov on March 23, 2012, 07:52:02 PM
Hallo allemaal  ;)

Even een vraagje.

Ik will vlees afnemen van een schapen farm om naar het voedingsmiddelenfabriek te vervoeren.

Mijn vraag is of de schapen farm wel nieuw vlees produceert als ik alleen maar vlees afneem, en geen wol. Of moet ik ook wol afnemen voordat de productie weer opstart?

Title: Re: vraag
Post by: Combuijs on March 23, 2012, 10:45:30 PM
Welkom op het Forum!

Nee, dat is niet nodig. Als er ergens behoefte is aan vlees, dan produceert de schapenfarm vlees, is er ergens behoefte aan wol, dan dan produceert de schapenfarm wol, en is er behoefte aan beide, dan produceert hij beide.
Title: Re: vraag
Post by: artemivanov on March 24, 2012, 05:40:09 PM

dank je voor het snelle antwoord  8)