The International Simutrans Forum

PakSets and Customization => PAK128.German => Topic started by: Emil Sawicki on May 08, 2017, 06:02:13 AM

Title: Hindenburg too long
Post by: Emil Sawicki on May 08, 2017, 06:02:13 AM
Hi!
I just noticed a bug: Zeppelin LZ129 Hindenburg is two spaces long so it can't be loaded. That bug has been fixed once on simutrans-forum.de but there's no corrected pakfile anymore. How do I use those beautiful airships?
Thanks in advance.
Title: Re: Hindenburg too long
Post by: pumuckl999 on May 08, 2017, 07:32:44 AM
Sorry, I forgot to replace the files in SVN.

Here the bugfix: http://simutrans-germany.com/files/upload/fixZeppelin_LZ129.zip
Title: Re: Hindenburg too long
Post by: pumuckl999 on May 08, 2017, 12:09:03 PM
Altix in the german forum has found an other bug: Most of the barges can´t  move from the depot.

http://simutrans-germany.com/files/upload/fix_Schuten.zip

You need a station lenght of 2 or 3 if you use the barges!

Title: In which ports?
Post by: ampersand on May 08, 2017, 03:06:31 PM
You need a station lenght of 2 or 3 if you use the barges!
2-3 segments of inland channels quay (1,500¢, 144¢) only or sea ports as well?
Title: Re: Hindenburg too long
Post by: ampersand on May 08, 2017, 08:03:43 PM
Tested: channels only. Ports exchanges cargo with whatever parks on tiles around the port, no matter its length.
Title: Re: Hindenburg too long
Post by: pumuckl999 on May 11, 2017, 05:31:14 PM
Thank you, I have only tested with channels.

And... to change the lenght from vehicle for a convoy is not recommendable: The lenght of the vehicles defines also the distance between this vehicles.

/Barges fixed, no more possible to build a convoy with ferries.