Author Topic: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported  (Read 2675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4849
  • Total likes: 25
  • Helpful: 63
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
[bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« on: July 11, 2012, 09:24:31 PM »
A while ago, I created a language with code "xx" for some test. Then, I deleted it. But it keeps getting exported, so some ghost was left behind :) It breaks some things... can it be really deleted, please?

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Offline Frank

Re: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« Reply #1 on: August 07, 2012, 05:25:14 AM »
not so easy

Offline Frank

Re: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« Reply #2 on: August 16, 2012, 01:21:24 PM »
Done

the 'Clean Temporary Directory' delete all tab- and zip-files

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4849
  • Total likes: 25
  • Helpful: 63
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« Reply #3 on: August 17, 2012, 07:22:09 AM »
Thank you! :)

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4849
  • Total likes: 25
  • Helpful: 63
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« Reply #4 on: December 15, 2012, 06:55:42 PM »
I have one more problem. This language (xx) is still assigned to me (user vsys) and I see a text input for it on every object page :( Also, all search for any language gives results for "xx". Can you help again, please? Maybe deleting my user and creating new can be easiest?

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Offline Frank

Re: [bug] Translator - language "xx" nonexistent but exported
« Reply #5 on: December 17, 2012, 02:29:37 PM »
it would probably consist of inconsistencies in the database

the delete is not tested

the search also finds objects of language xx