The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Move marks never disappear  (Read 212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10228
  • Languages: De,EN,JP
Move marks never disappear
« on: April 25, 2020, 02:35:24 PM »
Yesterday, when I was cleaning a little the backlog of bug reports, I found several notice "This has been moved" which ought to have disappeared by themselves after four weeks (or whatever was the time). But the oldest I removed was from August 2019, so the issue exists apparently a little longer. Maybe somehow the cleanup run for those forward notices fail since then? (It seems this was conencted with the attachment troubles then, or it happened at least at a similar time frame.)

Offline Isaac Eiland-Hall

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • Posts: 3837
  • Providing hosting for Simutrans projects
    • pc2.io
  • Languages: EN
Re: Move marks never disappear
« Reply #1 on: April 27, 2020, 11:03:29 AM »
Well, I have intended before to try and create a copy of the forum with no modified files and import the database and see if perhaps the "thank" will work again, for example.

I'll put this back on my to-do list. I have no excuse not to get it done since I'm not working right now.

edit: Uhhhhhh... I used Installatron to clone the forum to https://forum.simutrans.com/index.php/topic,19787.0.html - but what's scary is that after I did some testing there with the Like mod, it appears the like mod is working here again.

Which implies they're connected (perhaps using the same database and/or files)

I'm gonna take a break from testing and modifying right now so things don't get screwed up.

There are weekly backups made every Sunday, so theoretically we'd lost no more than a week at worst, but.... yeah.

edit2: Definitely using the same database. I'm editing this post from the test.forum.simutrans.com. Soooooooo, yeah. Won't trust Installatron again on this, but I did tell it that the test one would be "staging" so I could move changes back to live. That apparently did not work right for SMF. :|
« Last Edit: April 27, 2020, 12:01:53 PM by Isaac.Eiland-Hall »