The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Heights above 33 show up but are unselectable  (Read 216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CK

  • *
  • Posts: 32
  • Languages: NL, EN, FR
Heights above 33 show up but are unselectable
« on: January 24, 2020, 09:02:10 PM »
I have a map with heights above 33, but the cursor seemingly ignores parts of the map of which the height is above 33, as if they were located off-map. I can't find anything on these boards or in the help system on maximum heights, but it appears to be hardcoded. Cities above the limit do appear to function and look correctly.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 19273
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Heights above 33 show up but are unselectable
« Reply #1 on: January 24, 2020, 10:40:24 PM »
I believe that this may be the same in Standard; can anyone confirm?

Offline Ranran jp

  • *
  • Posts: 659
  • Languages: ja
Re: Heights above 33 show up but are unselectable
« Reply #2 on: January 29, 2020, 11:38:30 AM »
I believe this has not changed from the standard. Because the OTRP patch claims to extend this limit to 64.

Offline Freahk

  • *
  • Posts: 577
  • Languages: DE, EN
Re: Heights above 33 show up but are unselectable
« Reply #3 on: February 13, 2020, 11:25:27 AM »
Same goes for heights below -31

Online Matthew gb

  • *
  • Posts: 317
    • Japan Railway Journal
  • Languages: EN, some ZH, DE & SQ
Re: Heights above 33 show up but are unselectable
« Reply #4 on: February 13, 2020, 05:41:41 PM »
Last year I tried to make a spreadsheet that would normalize old-style PPMs into the new-style acceptable range of map values, but I didn't succeed yet. I guess that normalization of arbitrary maps to the new range would be another way to solve this problem.