The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Convoys with waypoitnts sent to a depot for no reason  (Read 189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline freddyhayward

  • Devotee
  • *
  • Posts: 281
  • Languages: EN
Convoys with waypoitnts sent to a depot for no reason
« on: June 08, 2020, 08:42:17 AM »
I also still have problems where convoys with waypoints are sent to the depot for no reason.

Offline jamespetts

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 19955
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Convoys with waypoitnts sent to a depot for no reason
« Reply #1 on: June 08, 2020, 12:17:56 PM »
I have split this from the other topic as it was confirmed to be separate.

I will need a reproduction case to be able to look into this.

Offline jamespetts

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 19955
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Convoys with waypoitnts sent to a depot for no reason
« Reply #2 on: June 11, 2020, 10:20:22 PM »
Can I check whether the recent waypoint fixes have addressed this issue?/

Offline freddyhayward

  • Devotee
  • *
  • Posts: 281
  • Languages: EN
Re: Convoys with waypoitnts sent to a depot for no reason
« Reply #3 on: June 12, 2020, 03:17:59 AM »
Can I check whether the recent waypoint fixes have addressed this issue?/
I think this is the same issue as Freahk's thread, so it could be moved there. As that thread says, I haven't experienced this in a while, so it is hopefully, but not definitely, fixed.