The International Simutrans Forum

 

Author Topic: [Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.  (Read 180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ranran

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1077
  • Languages: ja
[Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.
« on: June 23, 2020, 01:47:32 PM »
I remember having reported a similar case before, but the cursor is a railroad bridge even though it is a road bridge.

Offline TheRoadmaster1996

  • *
  • Posts: 137
  • Languages: EN, some ES
Re: [Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.
« Reply #1 on: June 23, 2020, 02:21:53 PM »
I've always wondered about that as well. If I remember correctly It's the only bridge in the pakset that has it. It's weird.

Offline Freahk

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1172
  • Languages: DE, EN
Re: [Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.
« Reply #2 on: June 23, 2020, 08:09:22 PM »
There is simply no road sprite in masonry viaducts image.

Edit: I just used my nonexistent graphics skills to fix this. I hope the graphics is acceptable, re-rendering would be better though.
https://github.com/irgend42/simutrans-pak128.britain/commit/ab6a8c873d60db3e2032681bb78b8104e6f74ceb
« Last Edit: June 23, 2020, 08:32:36 PM by Freahk »

Offline TheRoadmaster1996

  • *
  • Posts: 137
  • Languages: EN, some ES
Re: [Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.
« Reply #3 on: June 24, 2020, 08:05:22 PM »
Yes, this looks much better. Thank you.

Offline jamespetts

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 19975
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: [Bug] Masonry bridge's cursor is a rail bridge.
« Reply #4 on: June 27, 2020, 10:15:09 AM »
Thank you - now incorporated.