The International Simutrans Forum

 

Author Topic: [Bug] Signal spacing won't change from 0m  (Read 316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SuperTimo

  • *
  • Posts: 69
  • Languages: English, French
[Bug] Signal spacing won't change from 0m
« on: December 18, 2020, 01:02:30 PM »
Hello, I have found when trying to place signals along a stretch of line that the game seems to default to 0m spacing when you change from the default value. In addition to this, entering numbers into fields such as this one with the numpad duplicates the number (entering numbers from main keys works okay). I have checked and it is not an issue with my keyboard.


On game start-up the default distance works


As soon as the number is changed the distance jumps to zero


Whatever number is entered the spacing doesn't change.

This isn't just a visual bug.


1st line placed immediately after starting the game


2nd line placed after changing the spacing by 1 tile.

I have tested this with other signal boxes and the fault still occurs.

Offline jamespetts

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Administrator
  • *
  • Posts: 20805
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: [Bug] Signal spacing won't change from 0m
« Reply #1 on: December 18, 2020, 06:50:03 PM »
Thank you for the report - I believe that Ranran has fixed this; I should be grateful if you could check the next nightly version to see whether the fix is successful.

Offline SuperTimo

  • *
  • Posts: 69
  • Languages: English, French
Re: [Bug] Signal spacing won't change from 0m
« Reply #2 on: December 19, 2020, 01:32:37 PM »
I have checked the latest nightly and the issue has been fixed. Thank you Ranran!

I am still having the issues where using the numpad enters the number twice but I can create another thread for that.
« Last Edit: December 19, 2020, 07:37:40 PM by SuperTimo »