The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Display bug when sliding menu?  (Read 482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline krosk

  • *
  • Posts: 38
  • Languages: EN,FR,ZH
Display bug when sliding menu?
« on: September 02, 2021, 08:45:42 PM »
I think the menu sliding was introduced recently. I see a graphic glitch when sliding the menu, I think it has something to do with the use of transparency?

https://imgur.com/a/12F2TQm

Offline Flemmbrav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 269
  • PAK-DEV P192C
  • Languages: DE, EN
Re: Display bug when sliding menu?
« Reply #1 on: September 02, 2021, 09:07:36 PM »
Seems like your Android client doesn't draw the usual background of that bar.
That's how it looks like on my phone with an older Snapshot of the Android client, scrolling the bar does work just fine to me.



I'm pretty sure this is related to the Android client, even tho we might be the only ones that use this feature.

Offline krosk

  • *
  • Posts: 38
  • Languages: EN,FR,ZH
Re: Display bug when sliding menu?
« Reply #2 on: September 02, 2021, 09:12:45 PM »
It is the same on windows client, r10054, with the RC1. Might it be a glitch introduced in a recent snaphot?

Online prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10905
  • Languages: De,EN,JP
Re: Display bug when sliding menu?
« Reply #3 on: September 03, 2021, 08:44:05 AM »
Probably the drawing of the background does not work at the bottom. I move this to normal bug reports.

Offline Roboron

  • Devotee
  • *
  • Posts: 360
    • Las Gal├ícticas Aventuras de Komoyo Diga
  • Languages: ES, EN
Re: Display bug when sliding menu?
« Reply #4 on: September 03, 2021, 06:06:32 PM »
I tried on Linux SDL2 and display issues happen with the toolbar on top, left, and bot. But not on right, weirdly.

Offline Dwachs

  • DevTeam, Coder/patcher
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4913
  • Languages: EN, DE, AT
Re: Display bug when sliding menu?
« Reply #5 on: September 09, 2021, 06:45:47 PM »
should look better with r10083.