To je ale úplně jednoduché - do třaskavin, kterými se munice plní potřebuješ dusík - no protože se mi nechtělo kvůli tomu zakládat další část průmyslu, tak jsem si vzpomněl na to, z čeho se získával dusík v středověku a ještě také na začátku novověku (dokonce snad až do první světové války) - z hnoje, konkrétně z trusu - proto jsem dal tu líheň kuřat - která už produkuje hnojivo, tedy hnůj, pro domácí potřeby.
Pokud jde o ty popisy, tak ty mám připraveny v PDF souboru - pro všechny průmysly, tedy i pro ten letecký a jeho dodavatele, slévárnu neželezných kovů. Ale musím se podívat, jestli není příliš velký, pak bych musel ty popisy napsat buď do těchto obrázků nebo přímo do příspěvků.
Grafika: kdybych nebyl takové dřevo na kreslení a měl trochu lepší program, tak bych to nakreslil. A o tom, že nejsem talent na grafiku se můžeš přesvedčit z toho mostu (který jsem dal před tím do jiného téma - průmysl jsem raději dal do nového téma, protože nejde o samostatné stavby - jako je třeba ten most, ale je toho poněkud více najednou). Bohužel, chybí mu trať a elektrifikace.