The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Wrong language name in game  (Read 4361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline z9999

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 848
Wrong language name in game
« on: June 16, 2009, 05:57:47 PM »
Could you please take back our language name ?
I mean from "Nihongo" to "Japanese".
"Nihongo" is not familiar for us and is difficult to find it in language window.
Thanks.


Offline z9999

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 848
Re: Wrong language name in game
« Reply #1 on: June 20, 2009, 03:00:28 PM »
Please.

Offline IgorEliezer

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4112
  • I have nothing to do with it!
    • Igor Eliezer Architect and Urban Planner/Arquiteto e Urbanista
  • Languages: PT, EN, AutoLISP, Python
Re: Wrong language name in game
« Reply #2 on: June 20, 2009, 04:06:03 PM »
I changed the topic tittle. So this way it will grab more attention.

I can't fix it because I'm not EN translator. :(

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 4856
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: Wrong language name in game
« Reply #3 on: June 20, 2009, 04:06:49 PM »
Who can do it?

Offline IgorEliezer

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4112
  • I have nothing to do with it!
    • Igor Eliezer Architect and Urban Planner/Arquiteto e Urbanista
  • Languages: PT, EN, AutoLISP, Python
Re: Wrong language name in game
« Reply #4 on: June 20, 2009, 04:09:25 PM »
But you are a EN translator. Open text/en.tab to see.


Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 4856
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: Wrong language name in game
« Reply #5 on: June 20, 2009, 04:17:46 PM »
Ok, found it, done.

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10818
  • Languages: De,EN,JP
Re: Wrong language name in game
« Reply #6 on: June 20, 2009, 08:20:49 PM »
Actually those language names shoudl not occur at all in the translation tables.

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 4856
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: Wrong language name in game
« Reply #7 on: June 20, 2009, 08:33:12 PM »
No, it is in the file configuration.

Offline z9999

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 848
Re: Wrong language name in game
« Reply #8 on: June 21, 2009, 06:04:04 AM »
Seems to be solved. Thank you very much.