The International Simutrans Forum

 

Author Topic: How to play r3067  (Read 2987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline z9999+

  • Coder/patcher
  • *
  • Posts: 377
How to play r3067
« on: February 02, 2010, 08:00:18 AM »
Could someone explain it ? Thanks.

Online Dwachs

  • DevTeam, Coder/patcher
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4878
  • Languages: EN, DE, AT
Re: How to play r3067
« Reply #1 on: February 02, 2010, 08:06:15 AM »
I guess it begins with starting the executable. Or is there a problem ?

Edit: Ah you have to guess your password!

Edit2: Should work in 3068.
« Last Edit: February 02, 2010, 08:45:46 AM by Dwachs »

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10674
  • Languages: De,EN,JP
Re: How to play r3067
« Reply #2 on: February 02, 2010, 11:10:09 AM »
The password code is not completely finished as it neglects also local changes on the server. What is the problem in r3067, as it works fine for me? (Even though the bracket in the if case was missing.)

Online Dwachs

  • DevTeam, Coder/patcher
  • Administrator
  • *
  • Posts: 4878
  • Languages: EN, DE, AT
Re: How to play r3067
« Reply #3 on: February 02, 2010, 12:28:42 PM »
Pressing 'r' for the remover tool triggered the passwort-dialogue (due to wrong brackets). And it did not compile on linux/gcc.

Offline z9999+

  • Coder/patcher
  • *
  • Posts: 377
Re: How to play r3067
« Reply #4 on: February 02, 2010, 06:28:06 PM »
Pressing 'r' for the remover tool triggered the passwort-dialogue (due to wrong brackets). And it did not compile on linux/gcc.

I have different result.
Way tool, bridge tool, tunnel tool triggered the passwort-dialogue.
Remover tool doesn't.
So, I can't play.

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10674
  • Languages: De,EN,JP
Re: How to play r3067
« Reply #5 on: February 02, 2010, 08:29:19 PM »
Any map altering tool should trigger the dialog, if the hashes are not identical (i.e. a password is set). Maybe it is an initializeing error, because I do not get any errors.