The International Simutrans Forum

 

Author Topic: BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly  (Read 2404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DirrrtyDirk

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 1253
  • JR 700 Series Shinkansen
  • Languages: EN,DE
BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly
« on: October 02, 2008, 09:08:18 PM »
In r2052 and pak128 (the grid error also in pak64) grid and markers are no longer shown completely (or in the correct place).

Here's the grid error (red current position, yellow where it used to be - and belongs IMO):


And here's the marker issue (west and north parts are missing):

Offline DirrrtyDirk

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 1253
  • JR 700 Series Shinkansen
  • Languages: EN,DE
Re: BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly
« Reply #1 on: October 03, 2008, 04:37:16 PM »
Solved in r2054, thanks!  :D

...and according to SVN's log, done less than 30 minutes after the bug was reported - that was really quick, prissi! 

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10681
  • Languages: De,EN,JP
Re: BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly
« Reply #2 on: October 03, 2008, 07:09:13 PM »
Well, I just had to swap two lines ... and it was obvious, that the order was wrong.

Offline isidoro

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1142
Re: BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly
« Reply #3 on: October 03, 2008, 10:15:42 PM »
But one has to know which two lines are to be swapped...    ;)

Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 10681
  • Languages: De,EN,JP
Re: BUG r2052 - grid and marker no longer shown correctly
« Reply #4 on: October 04, 2008, 05:55:20 PM »
Well, just have a look at besch/image_reader.cc the end

Instead of registering I add the hash twice ...