400 km/h? není to na české prostředí nějak moc? pokud vím tak nejrychlejší vlaky co se prohání po našich tratích jezdí 230 km/h...
Já vím, že 400 km/h pro český pak je moc, ale já počítám s tím, že si určitě někdo stáhne i nějaké vlaky, které nebudou součástí CZ paku a které budou jezdit rychleji než těch 230. Proto.
A ještě něco: aby byl český pak hratelný, musí být nejen u autobusů a trolejbusů dostatečný počet vozidel bez odchodu do důchodu - což mi připomíná:
nákladní vagon Gags (na paletové zboží) má sice slušnou kapacitu, ale je pomalý. 100 km/h v době, kdy v výchozí sestavě paku128 mají vagony stejného typu rychlost asi 150 km/h dělá ten vagon nepoužitelný - i když vypadá docela slušně (stejně jako vagon na obiloviny by mohl být o chlup světlejší). Takže jsou dvě možnosti - zvýšit mu rychlost a zrušit rok odchodu do důchodu nebo vytvořit nový podle něj, který bude mít potřebnou rychlost.
Vagon na obiloviny je lepší než ten z výchozí sestavy (tedy když nebudu brát to, že na obilí používám ten rychlejší vagon určený na vlnu a bavlnu), ale má odchod do důchodu. Také by mohl být o chlup světlejší.
Další potíže jsou i s vagony na minerální sypké materiály. Většinou pomalé a s odchodem do důchodu.
Možná by neškodilo některý z projektů, jak jsou uvedeny
zde použít jako vzor pro nějaký fantasmagorický vlak, který by se mohl pohybovat rychleji než 280 km/h.
Takže otázka zní: na jaké rychlosti stavět tratě (a k nim elektrifikace)?
A. stávající v plném rozsahu
B. stávající bez rychlosti 400 km/h
C. jiné, ale s počtem stávajících (rychlost bude posonuta nahoru nebo dolů, ale počet tratí zůstane)
D. zcela jiné (jiné budou rychlosti i počet tratí)