"Tady" v Mostě (a Ústeckém kraji vůbec) jsem teda Hrušku ještě neviděl. Zato se tady pohybuje spousta nákladních vozů společnosti Bierhanzl.
Vztah k vlakům: jistý vztah k nim mám - rád jimi cestuji. Obzvláště pak těmi s označením 854. Ač na první pohled nevypadají nic moc, uvnitř jsou velmi pohodlné. Mohl bych se pokusit o nakreslení nějakých vlaků - i když alespoň z počátku nebudou podle skutečnosti - narozdíl od přiložených nákladních nástupišť pro maglev. Jako vzor ně jsem vzal klasiícké rekonstrukce nástupišť.
K těmto schéma bych potřeboval, aby někdo napsal *.dat soubory a poslal mi je - s nějakým popisem. Podle toho poté pak snad budu moc připravit vlastní.
Když už jsem si nakreslil trať (kvůli mostu pro VRT), tak podle ní mohu nějaký ten vlak nakreslit. Aspoň si budu jist, že bude sedět na kolejích.
Potřebuji ale vědět maximální délku jednotky (jak jsem se díval, tak většina je dlouhá polovinu jednoho hracího pole) a hlavně kolikrát vlastně musí být nakreslena pro každý směr.
Pokud jde o to používání skutečných názvů dopravních prostředků a společností, tam jde hlavně o to, že by se některé společnosti mohly zlobit spíš pro to, že tam jejich "zástupce" chybí - ani ne tak proto, že tam je bez povolení. Ale jinak si myslím, že by spíš firmy měly být rády, že se občas nějaká zmínka objeví v hrách této kategorie.