The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error  (Read 2528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KimiR

  • *
  • Posts: 93
  • Languages: CZ,EN,SK,DE
Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« on: March 20, 2011, 10:13:33 PM »
Ahoj všem,máme s TommPa9,jeden možná velkej problém.Chtěli jsme zkusit hrát po multiplayeru,ale každý měl jinej Pak128.Tak jsme je spojily a zkusily a při načítání hry nám to napsalo Runtime Error.Naše paky co jsme měly nám chodí samostaně normálně,ale náš spojenej nám napíše Runtime Error už při načítání hry a to hra není ani v základním menu.Máte stím někdo skušenosti,co by jsme stím mohli mít?Porad tě prosím.Ještě jsem zapoměl verze simutransu 110.0.1 .Díky Lukáš

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4855
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #1 on: March 21, 2011, 12:58:06 PM »
No, pejsek s kočičkou vařili dort a dopadli podobně, ne? ;D Nejspíš tam je nějaký problém s menu. Vytřiďte si addony a začněte od stejné sady, vic se poradit nedá.

Offline KimiR

  • *
  • Posts: 93
  • Languages: CZ,EN,SK,DE
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #2 on: March 21, 2011, 03:12:33 PM »
No, pejsek s kočičkou vařili dort a dopadli podobně, ne? ;D Nejspíš tam je nějaký problém s menu. Vytřiďte si addony a začněte od stejné sady, vic se poradit nedá.

Mno dík no :D ,doufej že to TommPa9 čte,a že něco zkouší ve škole vymyslet,říkal že bude nad tím bloumat proč to nejde.

Offline Lubak91

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1065
  • Languages: CZ, DE
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #3 on: March 21, 2011, 03:39:45 PM »
A co by jste vymýšleli? Stačí vzít základní verzi pak 128, a do něj přidat ty ostatní addony nadepsané jako vozidla, budovy, citycary apod.

Offline KimiR

  • *
  • Posts: 93
  • Languages: CZ,EN,SK,DE
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #4 on: March 21, 2011, 04:10:00 PM »
A co by jste vymýšleli? Stačí vzít základní verzi pak 128, a do něj přidat ty ostatní addony nadepsané jako vozidla, budovy, citycary apod.

A co nějaké české vozy

Offline Lubak91

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1065
  • Languages: CZ, DE
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #5 on: March 21, 2011, 05:18:34 PM »
A co nějaké české vozy
? Nějak nerozumím, to je otázka zda přidávat vozy do paku, jestli se budou dělat nějaké nové české vozy nebo kde je najdeš?

Offline KimiR

  • *
  • Posts: 93
  • Languages: CZ,EN,SK,DE
Re: Spojení 2 paků do sebe a chyba runtime error
« Reply #6 on: March 21, 2011, 07:09:57 PM »
? Nějak nerozumím, to je otázka zda přidávat vozy do paku, jestli se budou dělat nějaké nové české vozy nebo kde je najdeš?

nee,prostě nejdou spojit 2 paky do sebe a hlásí to runtime error