The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Mapa oblast Kyjov  (Read 2972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vlldy

  • *
  • Posts: 34
Mapa oblast Kyjov
« on: April 23, 2011, 10:23:00 AM »
Zdarec, :D

Tak jsem se rozhodl, udělat si v simutransu takovou mapu okolí kde bydlím. První pokus jsem začal celkem dobře, jenže po chvíli mi došlo, že utrácím svoje peníze a pozdějí jsem zbankrotoval :D. Teď už jsem si přepl na VV a upravuju terén. Tak jsem si říkal že bych tu založil nové téma a sem by ste kdo chcete napsali svoje rady a tipy při tvoření vlastních map podle reality. Můžete sem napsat i svoje zážitky nebo třeba poradit s nějakými věcmi a na co si dávat bacha nebo jen nějaké obrázky. Zaujala mě mapa ČR a díky ní jsem asi na takový nápad přišel. A kdo by chtěl můžu sem dát mapu kterou tvořím až ji budu mít hotovou. Jde o oblast jižní moravy okres Hodonín kolem Kyjova. Zatím nevím kolik tam toho nacpu ale uvidíme :)


Přeju Veselé Velikonoce všem simutransákům ;)

Offline Václav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 3267
  • formerly VaclavMacurek
  • Languages: CZ, EN
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #1 on: April 23, 2011, 12:29:20 PM »
Tak to budeš potřebovat průmysl vína - a já naštěstí o jednom slušném vím - stačí kouknout na sekci průmyslů stránek SNFOS.

Offline vlldy

  • *
  • Posts: 34
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #2 on: April 23, 2011, 12:40:01 PM »
Jéje, paráda díky, ten se bude hodit :)

Offline Václav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 3267
  • formerly VaclavMacurek
  • Languages: CZ, EN
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #3 on: April 23, 2011, 03:37:58 PM »
... a jen tak mimochodem, je možné si zapnout angličtinu, ale podle mne je to zbytečné (ale je pravda, že já už se na těch stránkách pohybuji delší dobu). Stačí si v sloupci Télechargement (EN: Download) v přítomných tabulkách kliknout na název souboru doplňku, který chceš.

Offline vlldy

  • *
  • Posts: 34
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #4 on: April 24, 2011, 11:57:14 AM »
Tak víno mám stažené, ale ve hře se mi nějakým záhadným způsobem neobjevuje  ???
Mám ho ve složce simutrans v podsložce kam stahuju addony a normálně se mi všechny doteď zobrazily.
Když přepnu na VV a chci přidat průmysl nikde tam nic o vínu není ,hru jsem zkoušel 5x zapnout znova, restartovat počítač... zapnout znova..
Nevíte čím to je  ???

Offline Václav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 3267
  • formerly VaclavMacurek
  • Languages: CZ, EN
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #5 on: April 24, 2011, 03:40:52 PM »
1. Ten průmysl je pro pak128
2. Dostupnost průmyslu je od roku 1900, ale bez zastarání - tedy zkusit vypnout omezení na čas
3. Průmysl má omezení na nadmořské výšky - zkusit tedy vypnout omezení na nadmořské výšky

Offline vlldy

  • *
  • Posts: 34
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #6 on: April 24, 2011, 07:32:45 PM »
Nezabralo ani to, v seznamu to prostě není.
Napadlo mě, jestli není nutné začít úplně novou hru a ne načíst tu už rozehranou ,ale to asi není ten důvod.

Offline Václav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 3267
  • formerly VaclavMacurek
  • Languages: CZ, EN
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #7 on: April 24, 2011, 08:20:37 PM »
To opravdu není. Mě se normálně objevují ty průmysly i v rozehrané hře. Když tak zkusit stáhnout ne jen samotný vinařský průmysl, ale celý komplet - tedy soubor frenchfood.zip.

A jen tak mimochodem, on to není pak soubor, ale zip archiv, v kterém je uložen adresář s všemi potřebnými pak soubory - a ty je nutné vybalit na správné místo - tak, aby se v tom adresáři s addony objevily tyto soubory:

factory.Agricultural_Coop.pak
factory.Wine_Producing_Castle.pak
factory.Wineyard.pak
field.grape.pak
good.Grape.pak
good.Wine.pak

Offline vlldy

  • *
  • Posts: 34
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #8 on: April 24, 2011, 09:24:02 PM »
No mělo by být vše OK. Mám je všechny rozbalené v složce kam stahuju vše ostatní. Divné že zrovna tohle musí dělat problémy ,zítra se podívám po něčem jiným.

Offline Václav

  • Devotee
  • *
  • Posts: 3267
  • formerly VaclavMacurek
  • Languages: CZ, EN
Re: Mapa oblast Kyjov
« Reply #9 on: April 25, 2011, 06:30:49 AM »
Tak teď už nevím. Mě napadá jedině zkusit ten adresář zapakovat do zipu nebo raru a uložit někam na uložto nebo něco takového a já se na to podívám.

... a co takhle zkusit stáhnout nějaký nový nightly spouštěcích souborů? Taky to může být způsobeno tím, že to mEGa vytvářel (myslím ty pak soubory) v nejnovějším makeobj - a tak to může chtít novou verzi spouštěcích souborů. Já totiž hraju s nightly čísla 4404 verze 110.0.2.

On ještě jeden vinařský průmysl je (myslím) v portugalské sekci ke stažení, ale ten obsahuje několik chyb.