The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Power tunnel and conduits  (Read 4632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Power tunnel and conduits
« on: December 05, 2012, 04:21:19 PM »




In r1077.

Offline ML

  • *
  • Posts: 66
  • panda > ML
  • Languages: CZ, en, d
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #1 on: December 05, 2012, 04:41:30 PM »

I never even thought such a thing might be possible. Hope the entrances are tightened enough :)


(image source http://www.cartoonstock.com)

Offline mEGa

  • 2D painter
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 1041
  • Pak128 graphics
    • mEGa_Simutrans
  • Languages: FR, EN, ru
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #2 on: December 05, 2012, 04:58:13 PM »
Good idea.
did you also imagine underground power transformer or may be it is not possible ?

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #3 on: December 05, 2012, 05:07:25 PM »
I wanted to make the consumer transformer, but as far as I can see, it's hardcoded with the name PowerDest, so it seems not possible to have a second one.
Happy to be proved wrong.

Offline greenling

  • Lounger
  • *
  • Posts: 1728
  • Simutransarchology it my hobby!
  • Languages: DE,EN
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #4 on: December 05, 2012, 05:31:22 PM »
Fabio
your powerlines make me flat as flounder. :o

Offline HDomos

  • *
  • Posts: 153
  • Languages: EN, DE, FR, HU
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #5 on: December 05, 2012, 05:44:03 PM »
Wow nice... I missed these badly (i almost started painting something for it :)).

Offline Sarlock

  • Devotee
  • *
  • Posts: 1340
  • Languages: EN
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #6 on: December 05, 2012, 06:16:51 PM »
Excellent!  Thank you for making these :)

Offline HDomos

  • *
  • Posts: 153
  • Languages: EN, DE, FR, HU
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #7 on: December 05, 2012, 06:51:48 PM »
one thing... at the entrance tile, the underground wire is missing.

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #8 on: December 05, 2012, 07:06:36 PM »
one thing... at the entrance tile, the underground wire is missing.

I know, nothing I can do about it.
:-[

This is a program shortcoming. If anyone has a cunning idea how to bypass it...

Offline mEGa

  • 2D painter
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 1041
  • Pak128 graphics
    • mEGa_Simutrans
  • Languages: FR, EN, ru
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #9 on: December 06, 2012, 07:08:12 AM »
I know, nothing I can do about it.
 :-[

This is a program shortcoming. If anyone has a cunning idea how to bypass it...
I mean what do you want to say.
What do you think about little tunnel as technical gallery for workmen ? See joined file to show on picture my idea... (apologizes but I fast draw it ;)
red line is border of tile. Maybe you already had this idea?

Offline Fabio

  • Devotee
  • Administrator
  • *
  • Posts: 2898
  • The Pak128 Guy
    • Visit me on Facebook
  • Languages: EN, IT, RO, FR
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #10 on: December 06, 2012, 12:34:06 PM »
With or without the door, I could paint the conduit.
The problem would be normal view, as the "hidden part" would horribly display above the slope (again: glad to be proved wrong!).
I'm afraid the only way would be to cut the slope till the back corner. Though it would be pretty straightforward, from realism point of view, wouldn't it be disproportional to cut a whole slope just to place a pylon? :confused:
If I scrape some time, I'll try it.

Offline mEGa

  • 2D painter
  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 1041
  • Pak128 graphics
    • mEGa_Simutrans
  • Languages: FR, EN, ru
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #11 on: December 06, 2012, 01:22:55 PM »
Don't worry, it's a minor bug IMHO.

Offline VS

  • Senior Plumber (Devotee)
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4855
  • Vladimír Slávik
    • VS's Simutrans site
  • Languages: CS,EN
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #12 on: December 06, 2012, 02:47:40 PM »
Wow, you never stop, do you? :D

Offline greenling

  • Lounger
  • *
  • Posts: 1728
  • Simutransarchology it my hobby!
  • Languages: DE,EN
Re: Power tunnel and conduits
« Reply #13 on: December 06, 2012, 04:02:10 PM »
Vs
Fabio have yesterday many free time, it gave no things they him disturb have.