The International Simutrans Forum

 

Author Topic: You cannot hook up two different player networks together without public player  (Read 1495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ӔO

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 2345
  • Hopefully helpful
  • Languages: en, jp
the electrification network could use some work.
I've found that you cannot hook up two different player networks together without a public player intermediate.
« Last Edit: March 03, 2012, 06:46:46 PM by vilvoh »

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18745
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Re: New Simutrans-Experimental server (bridgewater-brunel.me.uk)
« Reply #1 on: March 03, 2012, 10:32:34 AM »
the electrification network could use some work.
I've found that you cannot hook up two different player networks together without a public player intermediate.

Can you elaborate? How does this issue manifest itself?

Offline ӔO

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 2345
  • Hopefully helpful
  • Languages: en, jp
Re: Re: New Simutrans-Experimental server (bridgewater-brunel.me.uk)
« Reply #2 on: March 03, 2012, 10:36:55 AM »
the game does not allow you to link the networks up like you can with other ways when permission is set. even if the electrical networks are placed side by side, they don't have a connected image and instead show two terminals.

it's pretty easy to replicate.

plant a coal mine and coal power plant. start a connection from one side with player 1, then start another connection from the other side with player 2, being sure to give permission to each. Then feed coal to the power plant.

The coal mine won't get any electricity unless the public player joins the two electrical networks together.
« Last Edit: March 04, 2012, 12:51:53 AM by ӔO »

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18745
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Ohh, do you mean the power lines as distinct from the road/rail electrification way objects? Or do you mean both?

Offline ӔO

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 2345
  • Hopefully helpful
  • Languages: en, jp
yeah, just the powerlines.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18745
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
This is fixed on the 10.x branch - thank you for the report!