Author Topic: Wrong headquarter phase 3?  (Read 1601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Combuijs

  • Web Team
  • Devotee
  • *
  • Posts: 1387
  • Total likes: 22
  • Helpful: 53
  • Maintainer of maps.simutrans.com
    • Combuijs
  • Languages: EN, NL
Wrong headquarter phase 3?
« on: May 21, 2012, 02:38:25 PM »
Headquarter 3 and headquarter 5 are essentially the same building. I think headquarter 3 is wrong: It is now (in player/playerbuildings.dat):

Code: [Select]
Obj=building
type=hq
Name=3headquarter
copyright=raven
NoInfo=1
hq_level=2
passengers=150
intro_year=1935
BackImage[0][0][0][1][0][0]=HQ.0.4
BackImage[0][0][0][0][0][0]=HQ.1.4

and most likely it should be:

Code: [Select]
Obj=building
type=hq
Name=3headquarter
copyright=raven
NoInfo=1
hq_level=2
passengers=150
intro_year=1935
BackImage[0][0][0][1][0][0]=HQ.0.6
BackImage[0][0][0][0][0][0]=HQ.1.6
Bob Marley: No woman, no cry

Programmer: No user, no bugs



Offline prissi

  • Developer
  • Administrator
  • *
  • Posts: 8819
  • Total likes: 322
  • Helpful: 229
  • Languages: De,EN,JP
Re: Wrong headquarter phase 3?
« Reply #1 on: May 21, 2012, 09:47:16 PM »
Thanks, indeed.

Offline Ters

  • Coder/patcher
  • Devotee
  • *
  • Posts: 4856
  • Total likes: 200
  • Helpful: 108
  • Languages: EN, NO
Re: Wrong headquarter phase 3?
« Reply #2 on: May 22, 2012, 04:52:34 AM »
I was wondering about the same thing yesterday, but didn't have the time to check whether I had interpreted the data wrong or whether I could find the cause.