The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Simutrans strangely stopped working  (Read 2099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sholong

  • *
  • Posts: 27
  • From Hong Kong
  • Languages: ZH, EN
Simutrans strangely stopped working
« on: November 30, 2012, 03:35:10 PM »
Using Simutrans Experimental 111.2.1 10.15 with Pak128.Britain 0.8.3 with the save attached in the below link.


Every time when I remove the bus stop that the picture shown, and then build a new one on the same tile with player Highingham Transport, the game immediately stops working. Will that be a bug or ....?


Attachment - the save: http://dl.dropbox.com/u/39112055/run.sve





Offline greenling

  • Lounger
  • *
  • Posts: 1728
  • Simutransarchology it my hobby!
  • Languages: DE,EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #1 on: November 30, 2012, 08:27:19 PM »
sholong
what for a operatingsystem have you?

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18745
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #2 on: December 01, 2012, 02:01:26 AM »
Thank you for the report. I'm afraid that I can't reproduce this one. Are there any more specific instructions that you can give me for reproducing this bug?

Offline Sholong

  • *
  • Posts: 27
  • From Hong Kong
  • Languages: ZH, EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #3 on: December 01, 2012, 08:08:48 PM »
The problem only occur when I use player Public Service to delete the stop and rebuild it using player Highingham Transport

I am using Windows 8.

Offline greenling

  • Lounger
  • *
  • Posts: 1728
  • Simutransarchology it my hobby!
  • Languages: DE,EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #4 on: December 01, 2012, 08:21:29 PM »
Sholong
You have awindows 8.
Can you try to install your Simutrans Experimental 111.2.1 10.15 with Pak128.Britain 0.8.3 on a computer with
windows 7?
If than the game without this problem work, that have we a brandnew problem with windows 8.

Offline Sholong

  • *
  • Posts: 27
  • From Hong Kong
  • Languages: ZH, EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #5 on: December 01, 2012, 08:23:45 PM »
Indeed I tried once with the same save on Windows 7, the problem still exist.


I think Windows 8 is very similar to Windows 7 in structure, anyway?

Offline greenling

  • Lounger
  • *
  • Posts: 1728
  • Simutransarchology it my hobby!
  • Languages: DE,EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #6 on: December 01, 2012, 08:48:23 PM »
Sholong
who many passenger Standing in Highingham Station?
Can you try to solv this problem with the use from Pak128.Britain 0.8.4 ?

Offline Sholong

  • *
  • Posts: 27
  • From Hong Kong
  • Languages: ZH, EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #7 on: December 01, 2012, 08:52:17 PM »
No, it didn't solve it.

Considering rebuild the station current due to the high passenger flow.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18745
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Simutrans strangely stopped working
« Reply #8 on: December 02, 2012, 12:35:55 AM »
I think that I have fixed this in my 10.x branch - thank you for the report! The fix should be available in the next release.