The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Industry doesn't receive cargo  (Read 817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline accord2 pt

  • *
  • Posts: 234
  • Languages: EN, PT
Industry doesn't receive cargo
« on: February 18, 2017, 04:10:15 PM »
I created a barge line between a sheep farm and a slaughter house. The cargo goes just fine until the slaughter house dock, where it disappears. In the slaughter house menu it is 0/number that is always going up/28. I don't understand what is wrong. Everything is connected. The meat is supposed to go to a market, and everything is connected. 

Here is the savefile: https://www.dropbox.com/s/xnxvg1r1g9hdhnz/Elsingstoke%202.5.sve?dl=0
It is at Rockingpike

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18425
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Industry doesn't receive cargo
« Reply #1 on: February 18, 2017, 04:22:21 PM »
The problem appears to be that your dock at Rockingpike is too short: if you lengthen it to two tiles then adjust the line's schedule so that the boats stop at the farthest back tile, the boats will unload correctly and the industry will receive the livestock.

Offline accord2 pt

  • *
  • Posts: 234
  • Languages: EN, PT
Re: Industry doesn't receive cargo
« Reply #2 on: February 18, 2017, 04:47:17 PM »
Oh, so the barges take 2 tiles? Thank you :)

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18425
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Industry doesn't receive cargo
« Reply #3 on: February 18, 2017, 04:48:49 PM »
They do with the horses, yes. I see that you specified a two tile quay at the other end of the line in any event.